Utorok 02. 07. 2024 07:17:41 | Meniny má Berta

Letné prázdniny vypuknú na Liptove vo veľkom. Majstrovstvám sveta v kanoistike môžete pomôcť aj vy

Na Liptov smerujú kanoisti z rôznych končín sveta. Šampionát v tejto jedinečnej disciplíne sa totiž začne s príchodom júla v Liptovskom Mikuláši. Kompetentní hľadajú dobrovoľníkov, ktorí by napomáhali organizácii tohto významného športového podujatia.

Michal Szentivanyi|29. jún 2024|15:00:04

Ilustračné foto. Zdroj: TASR/DPA

Súvisiaci článok
Slováci bodovali v Medzinárodnom tatranskom slalome. Kajakári hviezdili hneď v dvoch kategóriách
Čítajte viac >

O šampionáte v kanoistike informoval web Canoe Liptov. Majstrovstvá odštartujú v utorok 2. júla a zavŕšia sa v nedeľu 7. júla. „Areál vodného slalomu Ondreja Cibáka bude počas týchto dní hostiť približne 500 mladých športovcov z viac ako 50 krajín sveta. Okrem kajakárskych a kanoistických disciplín vo vodnom slalome nebude chýbať ani nová olympijská disciplína kajak – cross," informoval portál Canoe Liptov.

4-98b2088e16e1deef44fd3cf503cec0d5488b5a0e.jpg Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

„Bude to najväčšie podujatie počtom účastníkov, aké sme doteraz na našom vodnom areáli organizovali," uviedol člen organizačného výboru podujatia Ivan Cibák. Fanúšikov čakajú napínavé preteky a aj sprievodný program s množstvom akcií. Preteky začnú veľkým otváracím ceremoniálom v centre Liptovského Mikuláša.

banner_clanok-1-1024x322.png Zdroj: canoeliptov.sk

Verejnosť má teraz navyše jedinečnú príležitosť pridať sa k organizátorom ako dobrovoľník. Tým môžete pomôcť nielen pri plánovaní podujatia, ale aj pri zabezpečení hladkého priebehu jednotlivých súťaží. Ďalšie otázky môžete adresovať kompetentným na e-mailovej adrese: office@canoe.sk.


Súvisiaci článok
Na Liptove sprejazdnili nový Vrbický most. Stál takmer 2,5 milióna eur
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť