Nedeľa 30. 06. 2024 06:06:32 | Meniny má Melánia

Žilinskí Vlci majú v útoku novú posilu. Pred nadchádzajúcou sezónou ich doplní kanadský rodák

Hokejový klub Vlkov Žilina sa už vo veľkom teší na nadchádzajúcu extraligovú sezónu. Ich rady sa navyše rozrastajú a prakticky každý týždeň sa dozvedáme o zotrvaní stálych mien či príchodu nových posíl do kádra, a to nie len zo Slovenska. Najnovší prírastok pochádza z Kanady.

Michal Szentivanyi|18. jún 2024|11:27:58

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Patrik Koyš ocenil podporu žilinských fanúšikov: Sú základom úspešného tímu
Čítajte viac >

Do útoku k žilinským Vlkom prichádza 29-ročný útočník Jarid Lukosevicius. Vlci Žilina o tom informovali na sociálnej sieti. „Rodák z Kanady má na konte veľké množstvo skúseností zo zámorskej AHL, jeho posleným pôsobiskom bol extraligový Zvolen, do ktorého prišiel v závere sezóny a v 10 odohraných dueloch mal na bilanciu 1,1 kanadského bodu na zápas," informovali predstavitelia klubu na sociálnej sieti.

O príchode Lukoseviciusa sa vyjadril aj výkonný riaditeľ klubu Vlci Žilina, František Skladaný. „Sme radi, že sa nám Jarida podarilo získať. Po športovej stránke ide o skúseného ofenzívneho hráča. Má správny výber miesta pri zakončení, priamočiare riešenie herných situácii s pukom a obrovské nasadenie víťaziť. Veríme, že svojimi športovými vlastnosťami a charakterom budem jeden z lídrov na ľade aj mimo neho," pochvaľoval si Skladaný.

Lukosevicius poslal do Žiliny aj odkaz cez video:


Súvisiaci článok
Prichádza deň všetkých maskotov. Farební reprezentanti oslavujú svoj výnimočný deň uprostred júna
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť