Pondelok 20. 05. 2024 20:07:17 | Meniny má Bernard

Tragédia na Liptovskej Mare: Hasiči vytiahli telo nezvestného muža

Hasiči v stredu 8. mája vytiahli z vôd Liptovskej Mary mŕtveho muža, ktorého na hladine zbadali rybári. Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie smrti a nariadil pitvu. Podľa dostupných informácií ide o nezvestného, po ktorom pátrali už od piatka 3. mája.

Juliana Krčulová|10. máj 2024|12:00:04

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/vn-liptovska-mara.srzlm.sk a TASR

Súvisiaci článok
Kysučan obchodoval s tisíckami cigariet z Poľska. V prípade viny mu hrozí 5-ročné väzenie
Čítajte viac >

V stredu 8. mája hasiči vytiahli z vôd Liptovskej Mary telo muža, ktorého na hladine zbadali rybári. Obhliadajúci lekár na mieste nariadil pitvu, pričom zároveň predbežne vylúčil možnosť cudzieho zavinenia smrti. O tragickom prípade z Liptova informovala televízia JOJ na svojej internetovej stránke noviny.sk.

Tragický objav na Liptovskej Mare

Policajti zavolali na pomoc s vytiahnutím tela hasičov v podvečerných hodinách. Svedkovia incidentu uviedli, že telo bolo viditeľné blízko populárnej lokality pri kostolíku, čo hasiči následne potvrdili. „Telo sa nachádzalo približne 15 metrov od brehu, v trojmetrovej hĺbke. Za pomoci motorového člna, sme osobu prepravili na breh, kde sme ju odovzdali polícii,“ uviedol pre TV JOJ René Turenský, riadiaci dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši. Polícia informovala, že obhliadajúci lekár po príchode na miesto vylúčil cudzie zavinenie a nariadil pitvu.

Zdá sa, že objavené telo patrí osobe, ktorá bola nezvestná a po ktorej sa pátralo na Liptovskej Mare už od piatka 3. mája. Rekreanti objavili na brehu Sielnickej zátoky pekne zložené oblečenie a následne zavolali na núdzovú linku. Telo muža bolo nájdené rybármi na opačnej strane priehrady.


Súvisiaci článok
Pohotovosť záchranných zložiek testovali v tuneli Ovčiarsko. Simulovanou akciou prešli skúsení odborníci
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť