Pondelok 20. 05. 2024 19:02:35 | Meniny má Bernard

Koncert skupiny Kabát na Topfeste – Neopakovateľný zážitok len za 39 eur

K 20. výročiu vzájomného súžitia festivalu TOPFEST a legendárnej kapely KABÁT sa priam pýtalo uskutočniť niečo výnimočné. Niečo, čo si budú pamätať celé generácie fanúšikov Kabátov. Koncert, ktorý v rámci festu vypukne o 22:00 hodine, prinesie doteraz nevidenú show, ktorá bude „PO ČERTECH VELKÁ“. Všetko, čo tento jedinečný koncert ponúkne, vám postupne prinesieme v špeciálnych „storkách“ a správach na sociálnych sieťach.

Tlačová správa|30. apríl 2024|18:00:39

Zdroj: Topfest Management

Súvisiaci článok
Lineup festivalu Topfest 2024 obohatia fantastickí Hybrid Theory
Čítajte viac >

Spojenie legendárnych KABÁTOV a festivalu TOPFEST je JEDINEČNÉ, a tak je jedinečný aj vzťah s fanúšikom, ktorý bol vždy pripravený za kapelou vycestovať a užiť si ich koncert. A preto organizátori tohtoročného festivalu, ktorý na konci júna prinesie skutočné lahôdky rockovej hudby, sa rozhodli vyjsť v ústrety tým, ktorí nemôžu absolvovať celý festival, ba dokonca ani stráviť celý deň na letisku v Žiline a prináša možnosť kúpiť si špeciálnu vstupenku na túto jedinečnú show, a to len za skvelých 39 eur!

Ako sa spevák a líder Kabátu PEPA VOJTEK vyjadril na 20 rokov hrania na jednom festivale: „... nič obdobné vo svojej dlhej histórii nemáme..“, tak k tomu bude môcť pridať po tomto ročníku ďalší prívlastok… a to, že to bude veľkolepé a výnimočné.

topfest-headlineri-300x300.jpg Zdroj: Topfest Management

Vstupenku na KONCERT SKUPINY KABÁT počas festivalu TOPFEST 2024 (piatok 28.6.2024 od 22:00 hodine) si môžete zakúpiť na www.predpredaj.sk.

Vstupenku na celý vybraný deň, prípadne permanentku na celý festival, ktorá vám umožní vidieť a počuť všetky vystupujúce hviezdy svetových a domácich pódií si môžete kúpiť popri oficiálnych stránkach organizátora www.topfestofficial.sk aj na stránkach exkluzívneho predajcu festivalu www.predpredaj.sk.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto zaujímavého podujatia ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Hlavným mestom rocku sa stane toto leto Žilina
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť