Štvrtok 09. 05. 2024 13:05:41 | Meniny má Roland

V Žiline padli výstrely: 17-ročný vodič unikal pred policajtami

V piatok 26. apríla krátko po 12:00 hodine hliadka policajtov v Žiline zastavovala motorové vozidlo značky BMW. Vodič nereagoval a unikal ďalej.

Radka Kostánová|27. apríl 2024|19:15:03

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Malý Šimon z Kysúc dedil po svojom zosnulom otcovi. Majetok je fuč, prípad rieši súd i polícia
Čítajte viac >

Zuzana Šefčíková, krajská policajná hovorkyňa, informovala, že policajti zo Žiliny v piatok 26. apríla naháňali vodiča auta značky BMW, ktorý pred nimi unikal.

„Svojou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky a poškodil osobné vozidlo. Vodič nereagoval na viaceré výzvy polície dávané výstražným svetelným a zvykovým znamením, preto policajti použili varovný výstrel zo služobnej zbrane do vzduchu, priblížila detaily prípadu Šefčíková.

Podľa dostupných informácií vodič zastavil so svojím vozidlom až na Ulici Kragujevská, potom vystúpil a dal sa na útek. Hliadka policajtov v tejto situácii opäť použila varovný výstrel do vzduchu. 17-ročný mladý muž bol zadržaný. Mladík dobrovoľne vydal bielu kryštalickú látku a zelenú rastlinu, ktoré budú zaslané na kriminalistickú expertízu.

„Šetrením bolo zistené, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Vozidlo bolo zaistené pre účely trestného konania. K zraneniu osôb nedošlo,“ dodala policajná hovorkyňa.


Súvisiaci článok
Policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody: Vodič v okrese Ružomberok narazil do stromu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť