Štvrtok 02. 05. 2024 03:49:44 | Meniny má Žigmund

MŠK Žilina narazí na Podbrezovú. Podarí sa Šošonom ukončiť nepriaznivú sériu?

Futbalisti Žiliny v sobotu 20. apríla nastúpia v Podbrezovej na dôležité stretnutie 6. kola nadstavbovej časti Niké ligy. Budú mať tak šancu ukončiť nepriaznivú šnúru štyroch duelov bez výhry. Domáci však majú podobnú motiváciu.

Daniel Jurčík|20. apríl 2024|13:30:19

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/MŠK Žilina

Súvisiaci článok
Šošonom víkend vôbec nevyšiel. Víťazstvo si nepripísali seniori, rezerva ani mládežníci
Čítajte viac >

Stretnutie Podbrezovej so Žilinou bude ohromne dôležité pre obe strany. Kým domáci sa z výhry v lige radovali ešte vo februárovom zápase s Michalovcami, Šošoni vyhrali počas jarnej časti jediný duel práve s dnešným súperom z Horehronia. V tabuľke formy v posledných desiatich zápasoch získala Podbrezová 5 bodov so skóre 7:18 a žlto-zelení o dva body viac s pomerom gólov 8:18. Oba tímy teda budú mať jasnú motiváciu ukončiť trápenie v druhej polovici sezóny.

O dôvod viac na úspech však majú predsa len Žilinčania. Nový tréner Michal Ščasný potrebuje šatni dodať pozitívny impulz a kvalitu v zakončení. To potvrdil aj pre webovú stránku klubu. „Snažili sme sa zamerať na veci, ktoré sme chceli trochu odstrániť, a naopak, iné sme zas chceli do našej hry implementovať. Celý týždeň prebehol absolútne v pohode a ja verím, že na Podbrezovú budeme nachystaní znova o čosi lepšie," uviedol pre klubový web Ščasný. Nový tréner Žiliny taktiež doplnil, že hráči sa musia viac snažiť o častejšie zakončenia, pokojne aj z väčších vzdialeností. To bude rozhodne potrebné, keďže sa v posledných troch dueloch strelecky nepresadili.

Stretnutie domácej Podbrezovej so Žilinou sa začne v sobotu 20. apríla o 15:30 hodine.

nklg.png Zdroj: nikeliga.sk


Súvisiaci článok
Vlci Žilina hodnotia návrat medzi elitu. Útočník Róbert Varga si bude finále pamätať do konca života
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť