Nedeľa 08. 09. 2024 01:17:40 | Meniny má Miriama

23-ročný mladík z Kysúc šoféroval s viac ako dvomi promile. Trest ho neminie

23-ročný vodič čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Médiá o tom informovala hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová.

Radka Kostánová|2. marec 2024|13:30:03

Ilustračná foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Policajti opäť prichytili vodiča z Kysúc pod vplyvom alkoholu. Muž nafúkal takmer 1,5 promile
Čítajte viac >

Hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová, médiá informovala, že poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 23-ročného muža z Čadce.

Tento mladík mal v nedeľu 25. februára v nočných hodinách viesť po ceste v meste Čadca osobné motorové vozidlo značky VW Passat. Tam bol policajnou hliadkou zastavený a kontrolovaný. Policajti z Čadce následne vykonali u vodiča dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 1,14 mg/l alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 2,38 promile.

„Obvinenému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov. Poverený príslušník skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža," dodala Zlochová.


Súvisiaci článok
Polícia v Čadci opäť kontrolovala alkohol za volantom. Dvojica mužov z Nesluše nafúkala
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť