Sobota 07. 09. 2024 06:04:37 | Meniny má Marianna

Žilinskí Vlci vymazali Poprad a pokračujú vo víťaznej vlne. Nastrieľali rekordný počet gólov

Vlci Žilina sa v 42. kole TIPOS Slovenskej hokejovej ligy predviedli rekordne vysokým počtom nastrieľaných gólov v základnej časti. Súperovi z domáceho Popradu tak nezostávalo nič iné, ako po prehre 0:11 akceptovať zdrvujúcu porážku. Žilinskí Vlci si tak odnášajú ďalšie cenné víťazstvo a zisk bodov do tabuľky.

Michal Szentivanyi|29. február 2024|08:00:04

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci doma prevalcovali Rimavskú Sobotu. Gólová lekcia pred stovkami divákov v hľadisku
Čítajte viac >

Aj keď sa základná časť už chýli ku koncu, Vlci si nenechali ujsť príležitosť na strelenie rekordného počtu gólov. Po minulom desaťgólovom rozstrele proti Rimavskej Sobote si tak po stredajšom zápase 28. februára pripísali nielen cenné body, ale aj doteraz najvyšší počet gólov v základnej časti a čisté konto. Poprad totiž hosťujúci Vlci porazili s jedenástimi gólmi. Prichádzajú už len posledné zápasy. S domácimi Aquacity Pikes tak Vlci zaznamenali hladké a jednoznačné víťazstvo. Vďaka spomínaným jedenástim gólom v sieti súpera sa podarilo navyše prekonať hranicu 200 presných zásahov v tejto sezóne.

Aquacity Pikes 0:11 DOXXbet VLCI Žilina (0:2, 0:2, 0:7)

Góly: Koyš (Dyakov, Safaraleyev), Koyš (Safaraleyev, Mráz), Galamboš (Pišoja), Jansons (Beták), Koyš (Pišoja, Jakubík), Bezúch (Beták, Šmida), Jakúbek (Varga, Galamboš), Mráz (SAfaraleyev, Jansons), Bezúch (Rehák), Melcher (Rehák, Paukovček)

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Dnes sme stretli v Poprade mužstvo, ktoré nenastúpilo v kompletnej zostave. Bohužiaľ, nám to zápasovú prax dnes nesťažilo, no hráči odohrali celý zápas vo vysokom tempe. Mohli sme si vyskúšať rôzne herné prvky. Potešilo nás viacero vecí v hre.“

Bruno Mráz: „Som rád, že sme zápas zvládli, aj keď súper hral v dosť oklieštenej zostave. Ceníme si hlavne nula inkasovaných gólov a výkon mladého brankára Žilleho.“

DOXXbet Vlci Žilina si najbližšie zahrajú doma v piatok 1. marca, kde si o 18:00 hodine v Niké Aréne zmerajú sily s tímom HC Prešov. Vstupenky na toto podujatie si môžete zarezervovať na TOMTO LINKU.


Súvisiaci článok
Šošoni ani raz nevystrelili na bránu a vypadli z pohára. Ružomberok prešiel cez Dunajskú Stredu do semifinále
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť