Nedeľa 28. 04. 2024 12:32:23 | Meniny má Jarmila

Hádzanárske kluby z Bytče a zo Žiliny spájajú svoje sily

Od budúceho súťažného ročníka dorastu sa rozhodli spojiť svoje sily dva silné kluby, a to MHK Bytča a Slovan Malá Fatra Žilina. Rozhodli sa zostaviť spoločný tím v najvyššej dorasteneckej súťaži, aby sa ich zverenkyne mohli ďalej maximálne zdokonaľovať. Foto: WWW hadzanazilina.sk

Juliana Krčulová|11. február 2022|09:44:30

„Zabezpečíme kvalitný tréningový proces pod taktovkou skúsených licencovaných trénerov! Detaily spolupráce sa práve dolaďujú a čoskoro vás budeme informovať,“ napísal žilinský hádzanársky klub na svojej internetovej stránke a uviedol, že verí, že podobný projekt sa im podarí zrealizovať aj v chlapčenskej verzii.

Žilinský hádzanársky klub sa prihovoril tohtoročným deviatakom, všetkým chlapcom a dievčatám, ktorým šport nie je cudzí, aby porozmýšľali nad štúdiom na žilinskej športovej škole. „Oslovujeme všetkých deviatakov - dievčatá a chlapcov, aby sa prihlásili na Strednú športovú školu v Žiline, kde si môžu vybrať zo štyroch študijných odborov a zároveň budú mať vytvorené výborné podmienky na ich hádzanársky rast. Na gymnázium je možné aj prestúpiť z iného gymnázia, a to v prvom či druhom ročníku,“ napísal klub na svojej internetovej stránke.


Súvisiaci článok
Zlatú svadbu oslávili potvrdením manželského sľubu na radnici (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť