Štvrtok 19. 09. 2024 12:23:37 | Meniny má Konštantín

K susedom na lyžovačku. Majú tam novú lanovku!

Neďaleko česko-slovenských hraníc, asi hodinu jazdy od Žiliny, nájdete v horskej obci Bílá najobľúbenejšie zimné stredisko v Moravskoslezských Beskydách. Lyžiarske stredisko má širokú ponuku zjazdoviek od športových červených až po rodinné modré. V stredisku nájdete snowpark s prekážkami a detský park s lyžiarskou školou.

Inzercia |13. december 2023|13:30:06

Zdroj: hotelbauer.cz

Súvisiaci článok
Ďalším headlinerom TOPFEST 2024 bude skupina FIVE FINGER DEATH PUNCH!
Čítajte viac >

V Bílé myslia aj na bežkárov. Či už sa vyberiete na Javořinu, Bumbálku, alebo sa len na chvíľu vydáte na trať priamo v obci, uprostred čarovnej beskydskej krajiny na vás čaká viac ako 60 km upravených tratí.

V sobotu 16. decembra tu bude oficiálne spustená do prevádzky nová 6-sedačková vyhrievaná lanovka Zbojník II. Takzvaná bublina nahradí pôvodnú 4-sedačku, ktorá tu premávala posledných 17 rokov. Celá investícia stála 6 miliónov eur a komfort pre lyžiarov sa tým zvýši na vyššiu úroveň.

IMG_5893.jpg Zdroj: hotelbauer.cz

Nielen šport, ale aj relax

Priamo v centre zimného strediska Bílá sa nachádza Hotel Bauer, ktorý ponúka služby kategórie 3,5* a v ktorom nájdete zázemie, ak prídete na viac dní. A my vám to rozhodne odporúčame!

Hotel má bohatú tradíciu. Historická budova s reštauráciou, v ktorej sa podávajú raňajky a večere, bola postavená v roku 1911, druhá časť hotela okolo roku 1930. Pred desiatimi rokmi tu bolo vybudované wellness centrum s bazénom s protiprúdom, masážnymi tryskami, vírivkou a saunami. V budove wellness nájdete aj dobre vybavené fitness štúdio alebo si môžete objednať thajskú masáž. Po aktívnom pohybe si doprajte zaslúžený relax! Ak prídete s deťmi, nájdete tu detskú herňu, kde sa vo vybrané dni konajú programy s animátormi.

Jednodňoví návštevníci sa môžu občerstviť v Horskej izbe, ktorá ponúka denné menu, prípadne v bistre Bauerka pri južnom svahu a detskom parku s lyžiarskou školou.

03.JPG Zdroj: hotelbauer.cz

Lyžovačka v Bílé hneď po Silvestri. Skipas so zľavou 60 %

Mnohí z vás si predlžujú vianočnú dovolenku až do Troch kráľov aj preto, že deti majú prázdniny. Nemáte ešte plány na prvý januárový týždeň? Vyberte sa na lyžovačku do Bílé a buďte medzi prvými, ktorí novú lanovku vyskúšajú.

Hostia ubytovaní v Hoteli Bauer získajú ako bonus Beskydy Valašsko Card, s ktorou je možné si zakúpiť extra výhodný skipas na 3 dni vrátane večerného lyžovania. Ten stojí dospelého lyžiara zhruba 56 eur, deti a seniori majú ďalšiu zľavu.

Rezervujte si zvýhodnené pobyty v Hoteli Bauer od 1. januára do 5. januára na 2 až 4 noci. Hotel Bauer však ponúka zimné pobyty kedykoľvek od 1. januára do 1. apríla, vrátane jarných prázdnin a Veľkej noci.

DSC_1704.jpg Zdroj: hotelbauer.cz

Práca v zimnom rezorte

Hľadáte si prácu? Uvažujete o zmene? V Hoteli Bauer pracujú viacerí zamestnanci zo Slovenska. Z Klokočova, Turzovky, ale aj z iných miest, to majú „cez kopec“. Hotel Bauer ponúka zázemie stabilnej spoločnosti, finančné ohodnotenie podľa skúseností, stravovanie a ubytovanie zamestnancov, wellness služby, fitness štúdio zdarma a ďalšie benefity. V zime môžete, samozrejme, vyraziť na lyžiarsky svah, ktorý sa nachádza len pár krokov od hotela.

V súčasnosti hľadajú do tímu človeka na pozíciu čašník/čašníčka a pomocné sily do kuchyne. V prípade záujmu napíšte manažérovi prevádzky hotela - pavelcarbol@hotelbauer.cz.

IMG_5858.jpg Zdroj: hotelbauer.cz

Pracovné stretnutia a teambuilding na hranici

Hotel Bauer má ideálnu polohu na česko-slovenskej hranici aj na pracovné stretnutia a podujatia. Ak sa potrebujete stretnúť s českými obchodnými partnermi, osloviť českých zákazníkov, hotel má konferenčné priestory až pre 70 osôb so všetkými službami pre stretnutia, školenia, workshopy a prezentácie.

To všetko sa dá spojiť s aktívnym programom a zorganizovať firemný teambuilding. Rezort Bílá ponúka veľa možností vyžitia aj mimo zimy. Či už prídete súkromne, alebo pracovne, v Bílé sa určite nudiť nebudete!

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Hotel Bauer Bílá.

SP21_2.jpg Zdroj: hotelbauer.cz


Súvisiaci článok
Rockové Vianoce sú späť! Poďme sa spoločne naladiť na blížiace sa najkrajšie sviatky roka
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť