Streda 18. 09. 2024 13:05:18 | Meniny má Eugénia

Rockové Vianoce sú späť! Poďme sa spoločne naladiť na blížiace sa najkrajšie sviatky roka

Po trojročnej vynútenej pauze sa obľúbená žilinská akcia s dlhoročnou tradíciou opäť vracia späť! Rockové Vianoce vás naladia na blížiace sa najkrajšie sviatky roka.

Juliana Krčulová|14. november 2023|15:01:07

Zdroj: Facebook/AYA

Súvisiaci článok
V súčasnosti sa ceny nehnuteľností znižujú. Treba s kúpou alebo predajom ešte počkať?
Čítajte viac >

Súčasťou tohtoročného programu bude aj krst nového DVD s názvom „AYA 30 ROKOV & ŠKO ŽILINA“, ktorý obsahuje záznam z jedinečného koncertu, kde sa spojila skupina AYA so Štátnym Komorným Orchestrom Žilina.

Na pódiu sa predstavia vynikajúce kapely s ich najznámejšími hitmi, akciu bude moderovať Roman Bomboš z Rádia Slovensko, zabezpečené bude aj kvalitné ozvučenie a osvetlenie, občerstvenie a, samozrejme, príjemná spoločnosť fanúšikov v overených priestoroch Domu odborov Žilina.

PROGRAM ROCKOVÝCH VIANOC 2023 – PIATOK 15. DECEMBRA:

  • o 19:00 hodine – PANGEA,
  • o 20:00 hodine – ARZÉN,
  • o 21:00 hodine – AYA (krst DVD).

Predpredaj vstupeniek v sume 10 eur prebieha na recepcii Domu odborov Žilina. Bližšie informácie nájdete aj na TOMTO ODKAZE.

Program odštartuje kapela PANGEA z Martina, ktorá sa do dnešného personálneho obsadenia postupne formovala počas roka 2020. Je to partia skúsených hudobníkov, ktorí hrajú prevažne vlastnú rockovú tvorbu rôznych štýlov, spievanú aj po anglicky, aj po slovensky a do svojho koncertného bloku „primiešajú“ aj zopár známych rockových peciek od kapiel ako napríklad Metallica, Nirvana, Foo Fighters, Maneskin, RHCHP alebo Volbeat.

Druhá v poradí bude skupina ARZÉN, ktorá je už dlhoročnou a neodmysliteľnou súčasťou „rockoviek“, a ktorá opäť určite ponúkne všetkým fanúšikom výdatnú porciu svojho žilinsko-terchovského rocku!

Záver programu bude patriť kapele AYA, ktorá odprezentuje svoje najväčšie hity, vrátane najnovšieho singla „Snívam“, ktorý nahrali spolu so Štátnym Komorným Orchestrom Žilina. Spoluprácu s týmto významným telesom započali na minuloročnom narodeninovom koncerte pri príležitosti 30. výročia vzniku kapely. Koncert sa uskutočnil 28. septembra 2022 v multifunkčnej hale Tennis Point Žilina a bol audiovizuálne zaznamenaný. Záznam z koncertu bol post produkčne spracovaný a začiatkom decembra vychádza na oficiálnom DVD nosiči „AYA 30 ROKOV & ŠKO ŽILINA“, ktorý bude na Rockových Vianociach slávnostne pokrstený.

Na minulých ročníkoch ROCKOVÝCH VIANOC sa okrem kapely AYA ako hostia predstavili: IMT SMILE, PEHA, GLADIÁTOR, DESMOD, NO NAME, NOCADEŇ, ARZÉN, KOMAJOTA, VIDIEK, KORBEN DALLAS, MAKO!MAKO, PREMIER (CZ), BUTY (CZ), ŠLEHA, MATKA GURÁŽ, MASSRIOT s Robom Šimkom, VAŠO PATEJDL, ZUZANA SMATANOVÁ, KATKA KNECHTOVÁ, PETER CMORIK, MIRKA PARTLOVÁ, MICHAELLA, TOMÁŠ BEZDEDA, JARO GAŽO, MARIÁN GREXA & MIŠO KOVALČÍK, ROMAN NADÁNYI & THE BAND, BAKING BREAD, BOD OMYLU, DAVE BRANNIGAN, SEVEN ATE, MAD FREQUENCY, INVISIBLE ORCHESTRA, ktorých videlo približne 17 000 spokojných divákov.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto zaujímavého podujatia ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Hľadáte dokonalý darček na Vianoce? Siahnite po sviečkach Svetluša, v ktorých je slovenská duša
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť