Utorok 17. 09. 2024 23:21:19 | Meniny má Olympia

Novorodeniatka v žilinskej nemocnici zažili svojho prvého Mikuláša. Na svet sa vypýtali štyria anjelikovia

Bábätká z novorodeneckého oddelenia v žilinskej nemocnici zažili svojho prvého Mikuláša. Mamičky mali aj príležitosť umeleckého fotenia. Nahliadnite s nami na malú ochutnávku vianočných fotografií.

Radka Kostánová|7. december 2023|08:00:17

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Zamestnancov žilinskej nemocnice dnes prekvapilo mikulášske trio. Dostali sladkú odmenu a láskavý úsmev
Čítajte viac >

Aj žilinská nemocnica oslavovala v stredu 6. decembra sviatok svätého Mikuláša. Karol Zahatlan, nový hovorca nemocnice, na sociálnej sieti informoval, že včera mali všetci zamestnanci od skorého rána veselú mikulášsku náladu. Bolo to aj vďaka bábätkám z novorodeneckého oddelenia, ktoré spolu s ich maminkami dostali svoje úplne prvé mikulášske výslužky.

„S úsmevom na perách vám zároveň prezradíme, že niektoré bábätká sa môžu pochváliť aj „titulom“ mikulášske. Dnes sa na svet vypýtali už štyria anjelikovia - Adelka, Sofinka a dvojičky Zojka a Zdenko,“ doplnil hovorca.

Ďalej dodal, že počas dňa svätého Mikuláša predpoludním boli svedkami ešte jednej výnimočnej udalosti. Mamičky, ktoré mali záujem, si mohli dať svojich drobčekov tematicky zvečniť.

Umelecké mikulášske fotografie im vytvorila šikovná pani fotografka. Novorodeniatka krásne zapózovali v pripravenom „outfite“ a svojim maminkám, ocinom, súrodencom či starým rodičom dopriali nádhernú spomienku, ktorá im bude pripomínať tie najláskavejšie chvíle.

Poďte sa pozrieť spolu s nami, komu to najviac pristalo.


Súvisiaci článok
Alojz Bátorek z Veľkého Rovného vyrezáva betlehemy, ktoré sú jedinečné. Pozrieť si jeho prácu môžete teraz aj vy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť