Štvrtok 19. 09. 2024 18:02:35 | Meniny má Konštantín

Pri tragickej nehode na Kysuciach zomrel 28-ročný muž

Dnes 25. októbra v poobedných hodinách došlo na ceste prvej triedy číslo 11 v meste Krásno nad Kysucou k tragickej dopravnej nehode.

Radka Kostánová|25. október 2023|20:05:20

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Vodiči, pozor! Na Kysuciach sa stala vážna dopravná nehoda, cesta je uzavretá
Čítajte viac >

Ako sme vás informovali v našom minulom článku, dnes 25. októbra v poobedných hodinách, došlo na ceste prvej triedy číslo 11 v meste Krásno nad Kysucou k tragickej dopravnej nehode.

Krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, informuje, že na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 28-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Opel v smere od Čadce na Žilinu. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol 50-ročný vodič.

„Pri dopravnej nehode utrpel 28-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Vodič kamiónu utrpel zranenia, s ktorými bol leteckou záchrannou službou prevezený do nemocnice," doplnila hovorkyňa.

Ďalej dodala, že alkohol u 50-ročného vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého muža bude vykonaná pitva.

Správu uzatvorila hovorkyňa s tým, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Príslušník colného úradu zo Žiliny zachránil život zranenému motocyklistovi. Bez jeho pomoci by neprežil
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť