Štvrtok 19. 09. 2024 10:05:43 | Meniny má Konštantín

Príslušník colného úradu zo Žiliny zachránil život zranenému motocyklistovi. Bez jeho pomoci by neprežil

Hovorkyňa Colného úradu Žilina, Božena Chríbiková, informovala médiá, že príslušník finančnej správy zo žilinského colného úradu zachránil v piatok večer život zranenému motocyklistovi.

Radka Kostánová|25. október 2023|09:19:23


Súvisiaci článok
Vodič Volkswagenu nedal prednosť mladíkovi na motorke. Teraz čelí obvineniu pre prečin ublíženia na zdraví
Čítajte viac >

Hovorkyňa Colného úradu informuje o skvelej zásluhe jedného z príslušníkov finančnej správy zo žilinského colného úradu. „Príslušník finančnej správy zo žilinského colného úradu v piatok pri dopravnej nehode pomohol zrazenému motorkárovi, ktorý by bez jeho pomoci neprežil,“ uviedla.

Ďalej dodala, že udalosť sa odohrala v piatok večer, keď sa psovod žilinského colného úradu, presúval za služobnými povinnosťami.

„V mestskej časti Bánová sa stal priamym svedkom nehody, pri ktorej došlo k zrážke osobného automobilu s motorkou. Videl, že zranený mladý muž ostal ležať na ceste, pričom mal rozsiahle krvácanie v oblasti pravého stehna. Bez zaváhania mu poskytol pomoc a urobil kroky na zastavenie krvácania,“ opísala hovorkyňa ďalej.

Na záver dodáva, že záchranca z colného úradu navyše zorganizoval darovanie krvi pre motorkára a sám sa ho aj zúčastnil. Pomáhať mu je prirodzené. Tento rok sa ocitol už na viacerých miestach, kde bolo treba niekoho zachraňovať.


Súvisiaci článok
18-ročný Adam bojuje v žilinskej nemocnici o život. Potrebuje dobrých ľudí, ktorí by darovali krv
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť