Pondelok 20. 05. 2024 07:33:49 | Meniny má Bernard

Oškerda bojuje proti nelegálnym stavbám. V uplynulých dňoch úspešne odstránili billboard pri hlavnom ťahu

Mestský poslanec a veliteľ DHZ Oškerda, Milan Gazdik, našu redakciu informoval, že počas uplynulého víkendu úspešne odstránili nelegálnu stavbu pri hlavnom ťahu v smere zo Žiliny. V „čistení“ verejného priestoru plánujú pokračovať.

Juliana Krčulová|23. október 2023|13:30:22

Zdroj: Facebook/Nová Oškerda

Súvisiaci článok
Stret s medveďom evidujú už aj v Oškerde. Dávajte na seba pozor!
Čítajte viac >

V Kysuckom Novom Meste, konkrétne v mestskej časti Oškerda, úspešne bojujú proti nelegálnym stavbám. Potvrdzuje to aj víkendová akcia dobrovoľníkov, mestského poslanca a miestnych hasičov z DHZ Oškerda, ktorí odstránili nelegálny billboard hneď vedľa hlavného ťahu zo Žiliny.

Mestský poslanec a veliteľ DHZ Oškerda, Milan Gazdik, našu redakciu informoval, ako celý proces odstránenia nelegálnej stavby prebiehal: „Najskôr sme hľadali majiteľa, čo sme, samozrejme, nenašli, tak to išlo cez majiteľa pozemku, ktorým je Slovenský vodohospodársky podnik, a stavebný úrad. Ich pracovníci nám následne stanovili potrebné povolenia,“ priblížil našej redakcii Gazdik s tým, že v „čistení“ verejného priestoru od nelegálnych stavieb plánujú aj ďalej pokračovať.

Ďalšie nelegálne billboardy, ktoré majú v pláne odstrániť, sa nachádzajú iba pár metrov od prvého spomínaného: „Chceli by sme odstrániť aj tieto nové, ktoré sa nachádzajú hneď vedľa a sú tam postavené načierno. Budeme sa usilovať o to, aby celý proces prebehol čo najskôr,“ uzavrel mestský poslanec a veliteľ DHZ Oškerda, Milan Gazdik.


Súvisiaci článok
V Oškerde obnovia historickú pamiatku z prvej polovice 20. storočia (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť