Sobota 07. 09. 2024 10:26:59 | Meniny má Marianna

Na žilinskom sídlisku Hliny sa v piatok trinásteho odohral brutálny útok. Telo 64-ročného muža bolo nájdené bez známok života

V piatok 13. októbra sa na žilinskom sídlisku Hliny malo nájsť dobodané mužské telo. Informuje o tom spravodajský portál Tvnoviny.sk na svojej oficiálnej stránke.

Radka Kostánová|14. október 2023|08:03:25

Ilustračná foto. Zdroj: zilina-gallery.sk

Súvisiaci článok
Po dopravnej nehode na Kysuciach bol 23-ročný vodič dodávky prevezený so spolujazdcom do nemocnice
Čítajte viac >

Na žilinskom sídlisku Hliny sa v piatok podvečer 13. októbra malo nájsť medzi zaparkovanými autami dobodané mužské telo. Informácie priniesol spravodajský portál Tvnoviny.sk.

„Podľa tvrdení svedkov mala v piatok pred 19.00 h zastať pred napadnutým mužom biela dodávka, z ktorej vystúpil chlap. Obeť najskôr udieral päsťami a napokon jej uštedril niekoľko bodnutí nožom,“ doplnili Tvnoviny.sk

Potom mal nasadnuť do dodávky a odísť. Ako sa však vyjadrili Tvnoviny.sk, ide zatiaľ o neoficiálne informácie.

Ako ďalej upresnila krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, na Gabajovej ulici sa v piatok 13. októbra vo večerných hodinách našlo telo 64-ročného muža bez známok života s rozsiahlymi zraneniami v oblasti hlavy a krku.

„Na miesto boli okamžite vyslané všetky zložky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. V krátkom čase po intenzívnom pátraní sa podarilo zadržať podozrivú osobu a v súčasnosti s ňou vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony,“ priblížila Kremeňová ďalej.

Správu budeme v prípade ďalších informácií aktualizovať.


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti upozorňujú na úplnú a čiastočnú uzávierku ciest medzi Terchovou a Vrátnou
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť