Piatok 26. 07. 2024 23:23:47 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Žilinskí mestskí policajti mali opäť plné ruky práce. Zaistili aj muža, ktorý ušiel z nemocnice a pobehoval po strede vozovky

Zástupcovia Mestskej polície Žilina na sociálnej sieti informovali o riešených udalostiach za posledných dvadsaťštyri hodín. Zdroj: Facebook/Mestská polícia Žilina

Juliana Krčulová|21. september 2023|13:00:03


Súvisiaci článok
Prokurátorka podala v kauze vraždy študenta Daniela Tupého obžalobu na Adama Puškára
Čítajte viac >

Žilinskí mestskí policajti za uplynulých dvadsaťštyri hodín zadržali dve hľadané osoby, po ktorých bolo vyhlásené pátranie, pričom jedna z osôb, pod vplyvom návykovej látky, poškodila zariadenie prevádzky. Zástupcovia Mestskej polície Žilina o tom informovali na sociálnej sieti.

„Riešili fyzický konflikt medzi členmi SBS a agresívnym mužom v prevádzke nákupného centra, za pomoci mestského kamerového systému poskytli súčinnosť štátnej polícii pri dopravnej nehode, vykonali kontrolu vodiča a vozidla taxislužby, preverovali ležiace osoby a osoby, ktoré konzumovali alkoholické nápoje na verejnosti a riešili aj znečisťovanie verejných priestranstiev,“ priblížili žilinskí mestskí poslanci vo svojom príspevku.

Ďalej uviedli, že príslušníci Mestskej polície Žilina za uplynulých dvadsaťštyri hodín riešili aj poškodenú rozbitú sklenú výplň na dverách prevádzky, ktorú spôsobil kameň vystrelený spod pneumatiky vozidla a poskytli aj pomoc staršiemu dezorientovanému mužovi, ktorý sa prechádzal po uliciach v spodnej bielizni.

„Zistili muža, ktorý ušiel z nemocnice a pobehoval po strede vozovky, preverovali signalizované objekty pripojené na pult centrálnej ochrany a vykonali bezpečný doprovod cyklopelotónu zo základnej školy,“ uzavreli.

380535488_320446273829447_1613444082402057964_n.jpg


Súvisiaci článok
Žilinskí colníci zadržali na pošte kávu. Obsahovala extrakt z chránenej rastliny
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť