Sobota 27. 07. 2024 04:19:26 | Meniny má Božena

Pripravte sa na víkend plný kofeínu! Do Novej Synagógy zavíta Žilinský Festival Kávy už po tretí raz

Milovníci kávy, spojte sa! Pripojte sa k Žilinskému Festivalu Kávy a objavte nové pôžitky a chute. Či už ste znalec, alebo si len vychutnáte šálku dobrého espressa, tento festival je ideálnym miestom na rozšírenie vášho vkusu a vedomostí. Nenechajte si ujsť workshopy, cuppingy a prednášky, ktoré sa uskutočnia počas celého víkendu. Naplánujte si výlet na Žilinský Festival Kávy v Novej Synagóge! Foto a video: Žilinský Festival Kávy

Inzercia |13. september 2023|13:00:01

Pridajte sa k nám na Žilinskom Festivale Kávy a oddajte sa svetu kofeínu na celé dva dni. S minimálne pätnástimi pražiarňami bude Nová Synagóga v Žiline už po tretíkrát ideálnym miestom na vychutnanie si kofeínu, nových informácií a zaručene dobrej nálady.

Pripravte sa na víkend plný kofeínu. O program sa postará organizačný tím, ktorý zastrešuje žilinská značka etiópskej kávy Habesh Coffee a kaviareň Street Cafe v spolupráci s festivalom Coffee Market.

Všetci milovníci kávy by mali zbystriť pozornosť, pretože na festivale sa predstavia pražiarne, ktoré ponúknu celý rad možností, ako uspokojiť každý chuťový pohárik. Či už uprednostňujete ľahkú praženú kávu s ovocnými tónmi, alebo krémový mliečny nápoj, pre každého sa tu niečo nájde. Nepremeškajte ani tento rok príležitosť dopriať si prémiové kakao, kávové pivo, alkoholické nápoje alebo sladké dezerty.

post_1.png

Pridajte sa k nám na vzrušujúci program s prednáškami, cuppingami, workshopmi a diskusiami. Nepremeškajte ani šancu byť svedkom jedinečnej etiópskej kávovej ceremónie, ktorá bude na festivale úplnou novinkou!

Festival sa bude niesť opäť v eko-duchu. Káva sa bude podávať len do vlastného, vopred zakúpeného pohára KeepCup alebo zálohovaného pohára. Samozrejme, nebude chýbať ani možnosť oplachovania.

Príďte a staňte sa súčasťou kávovej komunity – vychutnajte si čerstvo praženú kávu, teplé/studené nápoje alebo miešané drinky. Súčasťou festivalu budú celodenné workshopy, cuppingy, ukážky a aj prednášky. Nenechajte si to ujsť!

Žilinský Festival Kávy sa uskutoční v priestoroch Novej Synagógy v Žiline počas víkendu 23. – 24. septembra 2023.

Vstupenky na festival si môžete zakúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU!

Článok vznikol v spolupráci so Žilinským Festivalom Kávy.

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť