Štvrtok 19. 09. 2024 02:47:59 | Meniny má Konštantín

Policajti chytili 42-ročného muža, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu

42-ročný vodič z obce Zborov nad Bystricou bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom Janka Zlochová, hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|2. september 2023|08:00:17


Súvisiaci článok
53-ročný vodič vo večerných hodinách narazil do skrinky otváracej rampy. Fúkať odmietol
Čítajte viac >

Hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová informovala, že poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 42-ročného muža z obce Zborov nad Bystricou.

V piatok 25. augusta mal vo večerných hodinách viesť po ceste v obci Zborov nad Bystricou osobné motorové vozidlo značky Škoda Fabia. Následne bol policajnou hliadkou zastavený a kontrolovaný. Policajti vykonali u obvineného aj dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,61 mg/l alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 1,27 promile.

„Obvinenému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov. Poverený príslušník skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža,“ doplnila Zlochová.


Súvisiaci článok
VIDEO: Žilinskí policajti si na Oravskej priehrade vyskúšali potápanie za zníženej viditeľnosti a tiež hľadanie pomocou sonaru
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť