Štvrtok 19. 09. 2024 18:19:11 | Meniny má Konštantín

53-ročný vodič vo večerných hodinách narazil do skrinky otváracej rampy. Fúkať odmietol

53-ročný vodič z Čadce čelí obvineniu. Hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová, informovala, že pri výjazde z parkoviska narazil do skrinky otváracej rampy. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|1. september 2023|10:30:08


Súvisiaci článok
VIDEO Z Ostravy previezli do Indie tigre a levy, ktoré žili na ranči v SR
Čítajte viac >

Janka Zlochová, hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, informovala, že 53-ročný muž mal viesť v nedeľu 27. augusta vo večerných hodinách po miestnej komunikácii v meste Čadca osobné motorové vozidlo značky Škoda, kde pri výjazde z parkoviska narazil do skrinky otváracej rampy.

„Následne bol privolanou policajnou hliadkou vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške, resp. odberu krvi k zisteniu prítomnosti alkoholu v dychu resp. v krvi, čo však odmietol,“ priblížila hovorkyňa Zlochová.

Správu uzatvorila s tým, že obvinenému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov, po čom bol prepustený a v súčasnosti je vyšetrovaný na slobode.


Súvisiaci článok
VIDEO: Žilinskí policajti si na Oravskej priehrade vyskúšali potápanie za zníženej viditeľnosti a tiež hľadanie pomocou sonaru
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť