Pondelok 20. 05. 2024 03:03:16 | Meniny má Bernard

Talent Žilinského kraja: Fitnesska Nicol Celeriková (VIDEO + FOTO)

Osemnásťročná rodáčka zo Žiliny, Nicol Celeriková, sa gymnastike začala venovať už v prvej triede na základnej škole, po vzore svojej maminy. Neskôr ju očarili disciplíny ako tanec a fitness, ktorým sa venuje dodnes. Aktuálne pôsobí v žilinskom klube Best of best a na svoje konto zbiera medailové úspechy. Už ako štrnásťročná si vybojovala možnosť reprezentovať Slovensko za zväz Slovenskej asociácie fitnesu, kulturistiky a silového trojboja na majstrovstvách Európy, na ktorých obsadila tretie miesto. Tohtoročná majsterka Slovenska si ziskom zlatej medaile zaistila postup na majstrovstvá Európy, ktoré sa uskutočnili v máji v španielskej Santa Susanne. Na nich si Nicol splnila jeden zo svojich snov, stala sa majsterkou Európy a žatvu ukončila ziskom titulu absolútna víťazka vo svojej kategórii. Foto: Súkromný archív Nicol Celerikovej Video: Juliana Krčulová / SP21

Juliana Krčulová|11. jún 2023|17:00:03


Súvisiaci článok
Talenty Žilinského kraja: Florbalistky Sofia Tkáčiková a Erika Hromádková (ROZHOVOR + FOTO)
Čítajte viac >

„Volám sa Nicol Celeriková, mám osemnásť rokov, pochádzam zo Žiliny a venujem sa fitnessu. Pôsobím v žilinskom klube Best of best a chodím na Športovú strednú školu v Žiline na Rosinskej ceste 4,“ predstavila sa našej redakcii talentovaná fitnesska Nicol Celeriková.

Collage Maker-05-Jun-2023-10-03-AM-1482.jpg

Už ako prváčka na základnej škole sa začala venovať gymnastike, po vzore svojej maminy.

„Zo začiatku ma gymnastika veľmi bavila, avšak po roku som prešla na nové disciplíny, ktoré do nášho klubu pribudli, a tými boli práve tanec a fitness. Fitness je spojenie tanca a gymnastiky, tak som sa práve preto rozhodla už iba pre ten fitness, keďže tri veci sa naraz profesionálne robiť nedajú. Ale ani na jednu z nich som nezanevrela, pretože tanec robím stále a na gymnastický tréning tiež niekedy prídem,“ priblížila v našom rozhovore osemnásťročná talentovaná fitnesska, ktorá si už ako štrnásťročná vybojovala možnosť reprezentovať Slovensko za zväz Slovenskej asociácie fitnesu, kulturistiky a silového trojboja na majstrovstvách Európy, na ktorých obsadila tretie miesto. Tohtoročná majsterka Slovenska si ziskom zlatej medaile zaistila postup na majstrovstvá Európy, ktoré sa uskutočnili v máji v španielskej Santa Susanne. Na nich si Nicol splnila jeden zo svojich snov, stala sa majsterkou Európy a žatvu ukončila ziskom titulu absolútna víťazka vo svojej kategórii.

Ako prebiehajú Nicoline tréningy, akých súťaží sa už stihla zúčastniť a aké cenné víťazstvá si z nich odniesla, nám porozprávala v našom VIDEU.

Si športovec alebo umelec a vynikáš medzi spolužiakmi? Máš menej ako 21 rokov a pri utieraní prachu z tvojich ocenení ti jedna sobota nestačí? Potom hľadáme práve teba!

Ak prekypuješ talentom už od škôlky, venuješ sa športu alebo hráš na hudobný nástroj, máš menej ako dvadsaťjeden rokov a si zo Žilinského kraja, neváhaj a daj nám o sebe vedieť!

Samozrejme, ak sa tento článok dostal ku rodinným príslušníkom, prajným kamarátom a známym talentovaných športovcov a umelcov, dajte nám o nich vedieť prostredníctvom nášho mailu tip@sp21.sk


Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Krasokorčuliar Jakub Kysela (VIDEO + FOTO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť