Streda 27. 03. 2024 01:27:34 | Meniny má Alena

Talent Žilinského kraja: Krasokorčuliar Jakub Kysela (VIDEO + FOTO)

Nadaný rodák z Horného Hričova, jedenásťročný Jakub Kysela, sa krasokorčuľovaniu venuje od svojich siedmich rokov. Aktuálne je piatak na základnej škole v Závodí a rovnako členom klubu SKATE Žilina. Za svoju športovú kariéru stihol absolvovať už mnoho súťaží, z ktorých si odniesol cenné skúsenosti a aj pódiové umiestnenia. Jakub sa v marci stal majstrom Slovenska vo svojej kategórii. Foto: Súkromný archív Jakuba Kyselu Video: Juliana Krčulová / SP21

Juliana Krčulová|3. jún 2023|15:00:02


Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Cyklista Jakub Hnojčík (VIDEO + FOTO)
Čítajte viac >

„Volám sa Jakub Kysela, mám jedenásť rokov, som z Horného Hričova, venujem sa krasokorčuľovaniu od siedmich rokov a chodím na základnú školu do Závodia, do piatej triedy,“ predstavil sa našej redakcii talentovaný krasokorčuliar Jakub Kysela.

IMG_20230319_135500_227.jpg

Ku krasokorčuľovaniu sa nadaný športovec dostal cez rodičov, ktorí ho prihlásili na školu korčuľovania.

„Vtedy rodičov oslovil tréner, či by som nechcel začať trénovať krasokorčuľovanie a odvtedy som členom klubu SKATE Žilina,“ priblížil v našom rozhovore jedenásťročný talentovaný krasokorčuliar, ktorý sa už pýši aj ziskom titulu majstra Slovenska.

1679225618019.jpg

Ako prebiehajú Jakubove tréningy v lete a v zime, akých súťaží sa už stihol zúčastniť a aké cenné víťazstvá si z nich odniesol, nám porozprával v našom VIDEU.

Si športovec alebo umelec a vynikáš medzi spolužiakmi? Máš menej ako 21 rokov a pri utieraní prachu z tvojich ocenení ti jedna sobota nestačí? Potom hľadáme práve teba!

Ak prekypuješ talentom už od škôlky, venuješ sa športu alebo hráš na hudobný nástroj, máš menej ako dvadsaťjeden rokov a si zo Žilinského kraja, neváhaj a daj nám o sebe vedieť!

Samozrejme, ak sa tento článok dostal ku rodinným príslušníkom, prajným kamarátom a známym talentovaných športovcov a umelcov, dajte nám o nich vedieť prostredníctvom nášho mailu tip@sp21.sk


Súvisiaci článok
Talenty Žilinského kraja: Florbalistky Sofia Tkáčiková a Erika Hromádková (ROZHOVOR + FOTO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť