Rozrastajúce sa predajne Tauris Mäsiarstiev u Býka sú garanciou čerstvosti a kvality priamo od výrobcu.
Čerstvé mäso z vlastnej rozrábky
Cesta k čerstvým mäsovým výrobkom bude opäť dostupnejšia. Ku koncu roka 2023 má počet značkových predajní TAURIS Mäsiarstvo u Býka vzrásť na 125. Poctivé mäsové produkty od tradičného slovenského výrobcu sú totiž vyrobené z čerstvého mäsa z vlastnej rozrábky, ktoré majstri mäsiari rozrábajú do 24 hodín od porazenia zvieraťa priamo z TAURIS Rimavská Sobota. Kvalita a nutričná hodnota mäsových výrobkov z čerstvého mäsa je o triedu vyššia a výsledná chuť je neporovnateľná s konkurenčnými výrobkami na trhu vyrobenými z mrazeného mäsa. Platí to aj o produktoch na gril, pri ktorých výrobca myslí aj na tých, ktorých trápi lepok alebo alergény.
To najlepšie na jednom mieste
Nová vlajková loď v centre Žiliny na Národnej ulici sa môže popýšiť širokou škálou služieb. Okrem toho, že si zákazník nakúpi čerstvé mäso a mäsové výrobky, je preňho pripravený teplý a studený šalátový pult z obľúbených výrobkov z produkcie RYBA Košice. Návštevníci si tak pochutnajú na ikonickej retro treske, parížskom, pikantnom či vajíčkovom šaláte, ale aj na káve v príjemnom kaviarenskom kútiku.
Z teplého pultu si ľudia pochutia na grilovaných klobáskach, kurčatách a kuracích štvrtiach a rôznych častiach hovädzieho a bravčového mäsa. V predajni sa nachádza aj Deli pult s novinkou – desiatovými miskami – a ikonickým Zipser hotdogom.
Desiatové misky sú z veľkej časti ručnou prácou zamestnancov TAURIS-u. Obsahujú kvalitné a u zákazníkov veľmi obľúbené lahôdkové šaláty – Piknik pikantný, vajíčkový a parížsky šalát. Misky sú umelecky ozdobené chutnou údeninou, konkrétne šunkou a salámou, sterilizovanou zeleninou a plátkami syra. Predajňu ocenia nielen zákazníci, ktorí si chcú posedieť v prijemnom prostredí a vychutnať si čerstvé a kvalitné produkty od TAURIS-u a RYBA Košice, ale aj tí , ktorí si chcú jedlo vziať formou „take away“.
Bližšie k zákazníkom, ich potrebám a chutiam
„Našou ambíciou je rásť. V auguste by sme dokonca mali otvoriť prvú prevádzku v Česku, a to hneď v Prahe. Momentálne 15 % objemu našich predaných výrobkov smeruje do našej retailovej siete Mäsiarstva u Býka. Pracujeme na tom, aby sme toto číslo zvýšili. Chceme mať priamy kontakt so zákazníkom, a nie cez reťazec, ktorý často tlačí cenu na úkor kvality. Pre nás nie je zákazníkom reťazec, ale ten, kto si produkt kúpi a konzumuje. Potrebujeme priamo vnímať, ako sa správa zákazník za pultom, čo chce, čo kupuje, čo mu chutí, aké sú jeho reakcie,“ hovorí generálny riaditeľ TAURIS Group Richard Duda a podotýka, že, súčasťou konceptu siete prevádzok RYBA BISTRO aj Mäsiarstiev u Býka je aj ekologický rozmer a baliace materiály šetrné k životnému prostredie. Bioodpad zo všetkých prevádzok sa ďalej kompostuje, premieňa sa na plyn, teplo či elektrickú energiu. „Len za apríl sa zo všetkých predajní TAURIS Group vyprodukovala vďaka bioopadu 3.252 mwh energie,“ dodáva Duda.
Kde pribudnú nové prevádzky?
Nové prevádzky do konca roka 2023 zákazníci nájdu v novostavbách Tesco v Leviciach a Kremnici pribudnú kamenné predajne. Nové kontajnerové predajne sa otvárajú v Košiciach, Žiari nad Hronom, Galante, Veľkom Krtíši, Martine – Záturčie, Michalovciach, Liptovskom Mikuláši, Malackách, Šali, Hlohovci, Piešťanoch, Partizánskom a Šamoríne.
Predajne TAURIS Mäsiarstva u Býka ponúkajú možnosť telefonickej objednávky na presný čas vyzdvihnutia. Zákazníci tiež majú možnosť zakúpiť si darčekové poukážky na nákup v TAURIS Mäsiarstvach u Býka v hodnote 20 eur a 50 eur.
Súťaž o skvelé ceny
V TAURIS Mäsiarstvach u Býka nájdete okrem bohatej ponuky výrobkov od slovenských výrobcov aj pravidelné akcie, ochutnávky alebo spotrebiteľské súťaže. Aktuálne od 12. mája prebieha vo všetkých mäsiarstvach súťaž pre gril-fajnšmekrov, kde okrem praktických kontaktných grilov môže zákazník vyhrať ceny v celkovej hodnote 1500 eur.
VIDEO Z OTVORENIA PREVÁDZKY
Článok vznikol spolupráci so spoločnosťou TAURIS.
Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť