Piatok 03. 05. 2024 04:41:06 | Meniny má Galina, Timea

Mladší žiaci SMF - HK Žilina si upevnili prvé miesto v tabuľke

V 10. kole súťaže mladších žiakov v Kysuckom Novom Meste si žilinský hádzanársky klub SMF – HK Žilina upevnil 1. miesto v tabuľke. Žilinskí hádzanári zdolali tím MŠK Považská Bystrica "A" 32:31 a tím MŠK Považská Bystrica "B" 33:12. Gratulujeme! Foto: SMF – HK Žilina

Juliana Krčulová|27. apríl 2023|17:45:52


Súvisiaci článok
Mladší žiaci zo SMF - HK Žilina úspešne reprezentovali klub na turnajoch Česko-Slovensko-Poľskej ligy
Čítajte viac >

V zápasoch 10. kola nastúpili mladší žiaci žilinského hádzanárskeho klubu SMF – HK Žilina v Kysuckom Novom Meste proti MŠK Považská Bystrica "B" a MŠK Považská Bystrica "A".

„V prvom zápase s tímom, MŠK Považská Bystrica "B", sme si dokázali vypracovať v polčase 8-gólový náskok, ktorý sme v priebehu druhého polčasu dokázali navýšiť až na 21. V zápase dostali priestor všetci hráči, aj naši najmladší vekom ešte patriaci do prípravky, z 5 sa 4 presadili aj gólovo,“ priblížili tréneri z klubu SMF – HK Žilina na svojom oficiálnom webe.

V druhom zápase proti MŠK Považská Bystrica "A" si stihli do polčasu vypracovať 4-gólový náskok.

„V druhom polčase súper zápas zdramatizoval, v čase 38:48 vyrovnal na 31:31 a zároveň náš hráč dostal 2 min trest. Chlapci záver aj napriek oslabeniu zvládli, v čase 39:38 strhli vedenie na našu stranu a súpera už nepustili k zakončeniu. Zápas sa hral obojstranne v rýchlom tempe s viacerými peknými akciami, ktoré ocenili aj diváci,“ opísali atmosféru v Kysuckom Novom Meste žilinskí tréneri.

Hráči sa podľa ich slov v oboch zápasoch prezentovali výborným tímovým výkonom, nasadením a celozápasovou snahou o rýchlu hádzanú. „Na hráčoch je vidieť progres, ktorý súvisí s ich prístupom v tréningovom procese. A tiež je výsledkom zápasov, ktoré sme odohrali v posledných mesiacoch, či v lige, ale aj v ČSPL. Ďakujeme rodičom a našim dievčatám z klubu za podporu a vytvorenie domáceho prostredia,“ uzavreli.

Výsledky:

SMF - HK Žilina — MŠK Považská Bystrica "B" 33:12 (14:6)

  • Zostava: Šimon Mikulík, Šimon Krištek – Oliver Gaňa, Yasin A. Elmusrati 9, Alex Vrabec 1, Dárius Kubáň, David Višňovský 2, Marcus Gallia 2, Jakub Horák 1, Kristián Kríž 1, Denis Haviar 7, Faris A. Elmusrati 3, Ján Sebastián Mešo, Marek Cseri 2, Jakub Cíba, Šimon Majštiník 5.

SMF - HK Žilina — MŠK Považská Bystrica "A" 32:31 (19:15)

  • Zostava: Šimon Mikulík, Šimon Krištek – Oliver Gaňa, Yasin A. Elmusrati 2, Alex Vrabec 5, Dárius Kubáň, David Višňovský, Marcus Gallia, Jakub Horák, Kristián Kríž 2, Denis Haviar 8, Faris A. Elmusrati 13, Ján Sebastián Mešo, Marek Cseri 2, Jakub Cíba, Šimon Majštiník.
  • Tréneri: Vladimír Ohrádka, Marek Mikulík.

Súvisiaci článok
VIDEO: Poďte si s nami pripomenúť burcujúcu atmosféru včerajšieho napínavého hokejového finále!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť