Piatok 29. 03. 2024 03:13:28 | Meniny má Miroslav

Na automotive festival na Makove dorazí aj známy TikToker Jeremy. Organizátori veria, že sa z akcie stane pekná tradícia (VIDEO)

V sobotu 20. mája sa na hraničnom mýte Makov uskutoční prvý ročník celodenného DRIVE NATION FESTIVAL - Legal Car Festival. Automobiloví nadšenci budú mať možnosť pozrieť si zaujímavé autá, porovnať si sily v rôznych pripravovaných súťažiach alebo dať si niečo dobré pod zub. S organizátorom automotive festivalu, Pavlom Sloviakom, sme sa porozprávali o tom, ako vznikol nápad zorganizovať toto podujatie, ako dlho trvala jeho príprava a priblížil nám aj charitatívnu zbierku, ktorá bude na festivale prebiehať. Foto a video: Juliana Krčulová / SP 21

Juliana Krčulová|4. apríl 2023|15:58:13


Súvisiaci článok
Denis Mlynek z Rally Radosti: Žilina je každoročne úplne najväčšia pecka! Na námestí sa vždy stretne do šesťtisíc ľudí (VIDEO)
Čítajte viac >

Organizátori celodenného DRIVE NATION FESTIVAL - Legal Car Festival pozývajú všetkých automobilových nadšencov na ich prvú udalosť na tému automotive festival, ktorá sa uskutoční v sobotu 20. mája 2023 na hraničnom mýte Makov.

Automobiloví nadšenci budú mať možnosť pozrieť si zaujímavé autá, porovnať si sily v rôznych pripravovaných súťažiach alebo dať si niečo dobré pod zub. S organizátorom automotive festivalu, Pavlom Sloviakom, sme sa porozprávali o tom, ako vznikol nápad zorganizovať toto podujatie, ako dlho trvala jeho príprava a priblížil nám aj charitatívnu zbierku, ktorá bude na festivale prebiehať.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto zaujímavého podujatia ako jeho hlavný mediálny partner. Podujatie taktiež podporili: Auto parts store s.r.o. Čadca, Auto-pneu-servis Martin Chovaneček, Autodiely DARMA Slovensko, Ivero oil Makov a Loadsec s.r.o.

VIAC sa dozviete v našom VIDEU.


Súvisiaci článok
Žilinskí autičkári spojili sily a pomohli rodinám v núdzi na obľúbenom podujatí Autá & Káva Žilina (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť