Piatok 26. 04. 2024 05:44:02 | Meniny má Jaroslava

Žilinskí autičkári spojili sily a pomohli rodinám v núdzi na obľúbenom podujatí Autá & Káva Žilina (VIDEO)

Aj dnes 1. apríla rozozvučali motory áut a motoriek parkovisko pri žilinskej Korytnačke na obľúbenom podujatí Autá & Káva Žilina. Dnešné stretnutie autičkárov bolo však výnimočné, na akcii prebiehala charitatívna zbierka na pomoc rodinám v núdzi, ktorú zorganizovala komunita žilinských autičkárov, na čele s organizátorom obľúbenej akcie, Dominikom Lišhákom, a zástupcovia skupiny Ľudia Ľuďom, Pomoc v Núdzi. Foto a video: Juliana Krčulová / SP 21

Juliana Krčulová|1. apríl 2023|17:00:56


Súvisiaci článok
Žilinskí autičkári zorganizovali charitatívnu zbierku na pomoc rodinám v núdzi (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Komunita žilinských autičkárov, na čele s organizátorom obľúbenej akcie Autá & Káva Žilina, Dominikom Lišhákom, a zástupcovia skupiny Ľudia Ľuďom, Pomoc v Núdzi spojili sily pre dobrú vec. Zorganizovali charitatívnu zbierku na pomoc rodinám v núdzi zo Žiliny a okolia.

„Myšlienka urobiť spoločnú zbierku na pomoc rodinám v núdzi vznikala už dlhodobo s tým, že ako autičkári sme chceli pomáhať ľuďom, povedzme, ktorí nemajú to, čo máme my. Idea pomáhať určitým skupinám ľudí na dobrovoľníckej báze, či už materiálnou, alebo finančnou formou, je hlavnou myšlienkou aj ostatných zrazov a akcií s obdobnou tematikou, akú tvoríme aj my v Autá & Káva Žilina," priblížil našej redakcii organizátor obľúbenej akcie Autá & Káva Žilina, Dominik Lišhák.

Zbierka bude podľa jeho slov odovzdaná pracovníkom skupiny Ľudia Ľuďom, Pomoc v Núdzi v Žiline, ktorí následne vyzbierané veci pridelia už konkrétnym rodinám, ktoré pomoc potrebujú.

„Pomoc sa rodinám vo veľkej miere poskytuje anonymne, pretože drvivá väčšina z nich nechce byť medializovaná. S pracovníkmi skupiny Ľudia Ľuďom, Pomoc v Núdzi-Žilina a okolie spolupracujeme už dlhší čas, preto vieme zaručiť, že vyzbieraná pomoc sa dostane do tých správnych rúk," dodal Lišhák.

DSC_0003.jpg

DSC_0001.jpg

DSC_0004.jpg

DSC_0010.jpg

DSC_0006.jpg

DSC_0005.jpg

DSC_0008.jpg


Súvisiaci článok
Žilinské parkovisko pri Korytnačke v sobotu opäť ožije! Automobiloví nadšenci otvoria sezónu Autá & Káva Žilina 2023 (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť