Piatok 26. 04. 2024 11:03:36 | Meniny má Jaroslava

Denis Mlynek z Rally Radosti: Žilina je každoročne úplne najväčšia pecka! Na námestí sa vždy stretne do šesťtisíc ľudí (VIDEO)

Obľúbená charitatívna jazda Rally Radosti má každoročne zastávku aj v Žiline. Spoluorganizátor podujatia, Denis Mlynek, nám v rozhovore potvrdil, že ani tento rok nebude Žilina výnimkou. Práve naopak, organizátori sa dokonca rozhodli na tohtoročný jubilejný 5. ročník Rally Radosti pridať o jednu zastávku naviac. Foto a video: Juliana Krčulová / SP 21

Juliana Krčulová|28. február 2023|09:30:01


Súvisiaci článok
Peter, ktorý vystupuje pod prezývkou Medvedí Lesný Duch, si našiel neobvyklú záľubu (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

„Nápad založiť projekt Rally Radosti vznikol v hlave nášho predsedu, Petra Jakaboviča, ktorý sa už dlhšie zaoberal organizáciou malých podujatí, ktoré zahŕňali dve, tri, štyri, päť, možno desať áut, a bolo to iba pre jednotlivcov. Postupom času sa tento malý-veľký potenciál stretol s viacerými ľuďmi, ktorí by radi tomuto projektu pomohli. Preto sa náš predsa Peťo, teda rozhodol, že je už najvyšší čas začať to robiť vo väčšom, respektíve vo veľkom,“ uviedol o začiatkoch obľúbeného projektu Rally Radosti jeho spoluorganizátor Denis Mlynek.

V našom rozhovore nám ďalej priblížil aj to, ako dlho trvá príprava jedného ročníka Rally Radosti, či sa pri organizácii už stretli aj s nejakými prekážkami, ďalej nám ozrejmil aj to, kto sa môže do kolóny zapojiť, ako aj kedy sa tohtoročný 5. ročník Rally Radosti uskutoční a komu poputujú vyzbierané peniažky.

VIAC sa dozviete v našom VIDEU.


Súvisiaci článok
Spoločnosť Kia Slovakia plánuje aj tento rok vo výrobnom závode v Tepličke nad Váhom mnohé investície (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť