Piatok 29. 03. 2024 11:45:14 | Meniny má Miroslav

Sedemnásobný majster Slovenska v zjazde, Martin Knapec, radí, ako správne pripraviť bicykel na novú sezónu (VIDEO)

Martin Knapec, rodák z Rajeckej doliny a profesionálny jazdec CTM Racing Team, je sedemnásobným majstrom Slovenska v zjazde a taktiež spoluzakladateľom prvého oficiálneho Trail Parku v Žiline - ŽILINA OKӨ TRAILS. Naša redakcia sa s ním porozprávala o tom, ako by ste mali svoj bicykel správne pripraviť na novú sezónu, na čo si dať pozor pri strave a rozcvičke, ak je pred vami náročnejší tréning, a taktiež v našom rozhovore spomenul aj cenné rady pre tých, ktorí s horskou cyklistikou ešte len začínajú. Foto a video: Juliana Krčulová / SP 21

Juliana Krčulová|24. marec 2023|11:30:01


Súvisiaci článok
Spoločnosť Bolt zavedie prísnejšie opatrenia pre bezohľadných jazdcov na kolobežkách až v budúcej sezóne (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

S príchodom jari je nerozlučne spojený aj začiatok novej cyklistickej sezóny. Naša redakcia sa rozprávala s profesionálnym jazdcom CTM Racing Team a spoluzakladateľom prvého oficiálneho Trail Parku v Žiline - ŽILINA OKӨ TRAILS, Martinom Knapcom.

Sedemnásobný majster Slovenska v zjazde a rodák z Rajeckej doliny nám v rozhovore priblížil, ako by ste mali svoj bicykel správne pripraviť na novú sezónu, na čo by ste si mali dať pozor pri strave a rozcvičke, ak je pred vami náročnejší tréning, a taktiež spomenul aj cenné rady pre tých, ktorí s horskou cyklistikou ešte len začínajú.

VIAC sa dozviete v našom VIDEU.


Súvisiaci článok
Prehliadku Burianovej veže v Žiline absolvovalo v minulom roku takmer štyritisíc návštevníkov (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť