Streda 27. 03. 2024 00:19:39 | Meniny má Alena

21-ročná žena jazdila s viac ako 1 promile v čase zákazu viesť motorové vozidlá

Ako informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová, obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia čelí 21-ročná žena z Čadce. Obvinená žena v sobotu 18. marca v skorých ranných hodinách viedla v meste Námestovo osobné motorové vozidlo Audi A6. ILUSTRAČNÉ FOTO: Peter Fazekas na Pexels.com

Radka Kostánová|20. marec 2023|13:15:02


Súvisiaci článok
Policajti obvinili muža z Krásna nad Kysucou z výroby drog a obchodovania s nimi
Čítajte viac >

„Svojou jazdou zo strany na stranu upútala pozornosť policajnej hliadky z Obvodného oddelenia Policajného zboru Námestovo, ktorá ju následne zastavila. Počas kontroly sa podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,80 mg/l (1,67 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu,“ objasnila Kremeňová.

Ďalej hovokyňa dodala, že preverovaním bolo zistené, že vodička má súdom právoplatne uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá. Policajti mladej žene obmedzili osobnú slobodu a predviedli ju na policajný útvar. Poverený príslušník Policajného zboru skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvinenú ženu.


Súvisiaci článok
Vodič „letel“ v obci Oščadnica viac ako stotridsiatkou. Vysoká pokuta ho neminula
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť