Utorok 23. 04. 2024 05:44:41 | Meniny má Vojtech

Týždenný horoskop: Čo vás čaká počas prvého jarného týždňa?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Pavel Danilyuk na Pexels.com

Radka Kostánová|20. marec 2023|07:40:16


Súvisiaci článok
Týždenný horoskop: Čo vás čaká počas tohto marcového týždňa?
Čítajte viac >

Baran

Človek v znamení Barana by sa mal tento týždeň držať v úzadí. Nečaká ho žiadna nepríjemná situácia, ale v rodine môže pociťovať napätú atmosféru. Mal by sa vyhnúť hodnoteniu a kritizovaniu, aby nepôsobil namyslene.

Býk

Býk by sa mal tento týždeň viac socializovať. Zabúda na to, že v jeho blízkosti sú osoby, ktoré mu radi pomôžu. Ak bude mať nejaký problém, nemusí sa báť osloviť rodinu. Vďaka tomu všetko vyrieši a nebude sa trápiť.

Blíženci

Blížencovi sa tento týždeň črtá nová láska a priateľstvo. V jeho živote nastanú pozitívne zmeny, preto sa nemusí ničoho báť. Pokiaľ je už vo vzťahu a má stabilného priateľa, môže cítiť nadšenie a posunúť vzťah na ďalšiu úroveň.

Rak

Priebeh celého týždňa bude mať Rak priaznivý. Nebude mať veľa povinností, preto sa môže venovať svojim koníčkom a rozmaznávať svoje telo. Môže sa stať, že sa bude cítiť choro, preto urobí dobre, ak zájde aj za doktorom a nezanedbá zdravie.

Lev

Lev prežije zaujímavý týždeň, počas ktorého sa nebude nudiť. Poteší ho optimistická správa, ktorá môže zamiešať karty v jeho ľúbostnom živote. Po takejto zmene už dlho túžil, preto by sa jej nemal brániť.

Panna

Človek v znamení Panny bude mať od začiatku týždňa veľa energie, preto by nemal váhať a hľadať nové zdroje inšpirácií. Všetky nápady a myšlienky sa mu podarí aj zrealizovať v úspešné projekty. Môže sa za to potľapkať po pleci.

pexels-karolina-grabowska-4491459.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Karolina Grabovska na Pexels.com

Váhy

Človek v znamení Váhy má vynikajúce obdobie v oblasti spoločnosti. Počas tohto týždňa by sa mal viac socializovať a tak môže zavítať na párty alebo oslavu. Možno stretne svoju spriaznenú dušu, preto by mal mať oči otvorené, aby nezmeškal životnú príležitosť.

Škorpión

V žiadnom prípade by sa nemal Škorpión tento týždeň s nikým pohádať. Urobí lepšie, ak počas konfliktu pristúpi na kompromis, pretože vďaka tomu si s nikým nenaruší vzťahy. Prežije pokojný týždeň.

Strelec

Strelec má pred sebou vynikajúce príležitosti v oblasti práci. Dostane sa k nemu ponuka na lepšie platové ohodnotenie, preto je len na ňom, čo urobí. Keď zaváha, môže sa stať, že už nikdy v živote nezažije nič podobné. Pre neho budú tieto dni zlomové.

Kozorožec

Kozorožec by sa nemal zameriavať na negatívne veci, skôr by si z nich mal zobrať poučenie. Negatívne myšlienky by mu ovplyvnili celý týždeň a všetko, čoho by sa dotkol rukami, by pokazil. Nemusí to riskovať.

Vodnár

Vodnár by sa nemal vyhýbať povinnostiam. Počas minulého týždňa si užíval voľnosť, preto by sa mal tento týždeň vrhnúť na veľkú upratovanie domácnosti. Možno objaví niečo, čo ho prinúti zmeniť smer v živote. Urobí dobrý krok?

Ryby

Človek v znamení Ryby bude tento týždeň cítiť vyčerpanie. Bohužiaľ, aj to sa môže niekedy stať, keď si človek na seba naloží príliš. Mal by si od práce oddýchnuť a venovať sa rodinným momentom. Dobre urobí, ak vyrazí na výlet so súrodencami.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť