Štvrtok 25. 04. 2024 02:22:14 | Meniny má Marek

Policajti obvinili muža z Krásna nad Kysucou z výroby drog a obchodovania s nimi

Včera kriminalisti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci spoločne s policajtmi z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti v Krásne nad Kysucou. FOTO: Polícia SR

Erika Filekova|18. marec 2023|12:36:08

Na základe predchádzajúceho príkazu sudcu pre prípravné konanie zrealizovali domovú prehliadku a obmedzili osobnú slobodu 33-ročnému mužovi.

„Počas prehliadky okrem vecí súvisiacich s drogovou trestnou činnosťou bola zaistená aj biela kryštalická látka a komponenty určené na výrobu drog, ktoré boli zaslané na kriminalistickú expertízu. Vyšetrovateľ v tejto súvislosti vzniesol mužovi obvinenie pre zločin nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi a spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Okrem tohto sa policajtom podarilo počas výkonu domovej prehliadky zatknúť ďalšiu osobu, na ktorú bol vydaný Okresným súdom Žilina zatykač.

Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Vodič „letel“ v obci Oščadnica viac ako stotridsiatkou. Vysoká pokuta ho neminula
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť