Nedeľa 05. 05. 2024 14:16:04 | Meniny má Lesia, Lesana

Sexuálny násilník z Kysúc dostal za krádež doživotie. Odvolal sa

Kysučan Miloš už bol v minulosti dvakrát odsúdený za znásilnenie a sexuálne násilie. Teraz stojí pred súdom za to, že zmlátil bezdomovca a ukradol mu mobil za 120 eur. Okresný súd v Čadci mu, podľa princípu trikrát a dosť, vymeral doživotie. Miloš sa odvolal, krajský súd rozsudok zrušil a vrátil ho znova na okres. ILUSTRAČNÉ FOTO: TASR

Michal Filek|4. marec 2023|17:38:18

O prípade informovala TV JOJ.

Okradnutý muž bránil svoju kamarátku bezdomovkyňu, keď ju Miloš obchytkával a obťažoval. Miloš sa pred súdom bránil s tým, že je to zo strany bezdomovkyne len pomsta za to, že v minulosti zbil jej manžela.

Minulý rok v lete bol tento recidivista odsúdený za to, že zbil a znásilnil na chodníku pod lesom bezbrannú ženu.

"V jednom človeku sa stretla vážna porucha osobnosti a sexuálna deviácia. Bohužiaľ, aj intelekt nie je veľmi vysoký," vyjadrila sa pre TV JOJ súdna znalkyňa z odboru psychiatrie a sexuológie Danica Caisová.

Sudca uviedol, že Miloš sa skutku, za ktorý je aktuálne súdený, dopustil po tom, ako bol už dvakrát odsúdený za zločin znásilnenia a sexuálneho násilia.

Preto mu podľa zásady trikrát a dosť, nadelil doživotie. Miloš sa odvolal, krajský súd v Žiline rozsudok zrušil. Konanie sa tak znova vráti pred okresný súd do Čadce.


Súvisiaci článok
Pri požiari v Štiavniku zomrel 62-ročný muž
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť