Štvrtok 18. 04. 2024 21:22:59 | Meniny má Valér

Žilinské parkovisko pri Korytnačke v sobotu opäť ožije! Automobiloví nadšenci otvoria sezónu Autá & Káva Žilina 2023 (ROZHOVOR)

Otvorenie tohtoročnej sezóny Autá & Káva Žilina 2023 je naplánované na sobotu 4. marca. Redakcia SP 21 sa porozprávala s organizátorom tejto obľúbenej akcie, Dominikom Lišhákom, o tom, čo od novej sezóny očakávajú, o pripravovaných novinkách na tento rok a tiež nám v rozhovore prezradil prekvapenie, ktoré si pre návštevníkov zajtrajšej akcie pripravili. Foto: Juliana Krčulová / SP 21

Juliana Krčulová|3. marec 2023|11:20:51


Súvisiaci článok
Prehliadku Burianovej veže v Žiline absolvovalo v minulom roku takmer štyritisíc návštevníkov (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Už zajtra 4. marca 2023 rozozvučia motory áut a motoriek parkovisko pri žilinskej Korytnačke na otvorení novej sezóny obľúbeného podujatia Autá & Káva Žilina. Nadšenci všetkých vekových kategórií sa už tradične stretnú pri dobrej kávičke, výbornom gofri a s nezameniteľným pohľadom na ich motorizovaných miláčikov.

Naša redakcia sa porozprávala s organizátorom obľúbenej akcie, Dominikom Lišhákom, o tom, čo od novej sezóny očakávajú:

„Od novej sezóny očakávame jedine lepšie počasie ako bolo minulý rok a samozrejme všetkých návštevníkov v dobrej nálade, ktorí sa prídu porozprávať a stráviť príjemný čas pri autách a chutnej káve,“ uviedol organizátor Dominik, ktorý nám na otázku, či v novej sezóne pripravujú pre návštevníkov aj nejaké novinky, odpovedal takto:

„Rozšírilo sa portfólio od Gofri – okrem sladkých gofri si budú môcť návštevníci zakúpiť aj slané verzie, ako aj mäsko alebo wrapy. Pre automobilových nadšencov sme si tento rok pripravili tematické novinky, ktoré plánujeme predstavovať však separátne ku každej akcii zvlášť. Čo môžem prezradiť, tak pre návštevníkov zajtrajšej akcie sme si pripravili také menšie prekvapenie v podobe limitovaných nálepiek Autá & Káva Žilina 2023.“

331490959_1579772192504563_1003379138392659717_n.jpg Foto: Facebook / Autá & Káva Žilina

Organizátor obľúbenej akcie Autá & Káva Žilina, Dominik Lišhák, na záver nášho rozhovoru pozval všetkých automobilových nadšencov na zajtrajšie otvorenie sezóny 2023:

„Ahojte, rád by som vás pozval v mene organizátorov na podujatie Autá & Káva Žilina, ktoré sa uskutočňuje vždy v prvú sobotu v mesiaci, s tým, že zajtra bude otvorenie sezóny a prvá tohtoročná akcia. Rád by som pozval všetkých ľudí, ktorí majú radi autá a motorky, či už prídete pešo, obyčajným autom, športovým autom alebo upraveným, všetci ste u nás vítaní. Takisto sú u nás vítané rodiny s deťmi aj mladí ľudia, ktorí sa zaujímajú o autá. Každý jeden návštevník, ktorý ku nám chodí, je autičkár a nemá nikdy problém sa o svojom aute porozprávať, takisto ho ukázať, poprípade, ak by niekoho niečo zaujímalo o tých autách, opýtať sa a rozšíriť si obzory a budovať s nami komunitu autičkárov,“ dodal Dominik.


Súvisiaci článok
Denis Mlynek z Rally Radosti: Žilina je každoročne úplne najväčšia pecka! Na námestí sa vždy stretne do šesťtisíc ľudí (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť