Sobota 07. 09. 2024 07:09:16 | Meniny má Marianna

Primátor Liptovského Mikuláša: Takýto vandalizmus na mestskom majetku nebudeme tolerovať. Čmárajte si niekde inde

V Liptovskom Mikuláši sa objavili posprejované cykloboxy, na ktoré mesto získalo nenávratné finančné prostriedky z eurofondov. Sprej z boxov budú musieť pracovníci VPS odstrániť. Podnet už prevzala Polícia Slovenskej republiky. Foto: Koláž SP 21 / Freepik.com a Ján Blcháč

Juliana Krčulová|28. február 2023|12:30:16


Súvisiaci článok
Polícia odhalila minulý týždeň v Žilinskom kraji 48 vodičov pod vplyvom alkoholu
Čítajte viac >

„Vážený sprejer, peniaze na cykloboxy sme získali z eurofondov a vybaviť nenávratné finančné prostriedky nie je jednoduchý proces. Ty svojimi čmáranicami znevažuješ prácu zamestnancov mesta, ktorí projekt vybavovali pre ľudí, ktorí radi bicyklujú. Sprej z boxov budú musieť pracovníci VPS odstrániť, ich čas, samozrejme, zaplatia obyvatelia tohto mesta, vrátane Teba a Tvojich kamarátov či známych. A napokon, myslíš si, že nám, ktorí okolo boxov chodíme a ľuďom, ktorí pri nich bývajú, sa tieto čarbanice páčia? Neestetické a nevkusné,“ prihovoril sa primátor mesta Liptovský Mikuláš neznámemu sprejerovi vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook.

Ďalej uviedol, že sprejerstvo je trestný čin a podnet aktuálne odstúpili mestskí policajti štátnej polícii.

„Stojí Ti za to riskovať trestnú sadzbu odňatia slobody? Ak sa potrebuješ realizovať, môžeš pomôcť chlapom z VPS, ktorí budú za Teba umývať boxy, s vysýpaním smetí alebo opravovaním výtlkov,“ dodal Ján Blcháč.


Súvisiaci článok
Žilinčania sa „činili“. Mestskí policajti mali cez víkend plné ruky práce
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť