Nedeľa 15. 09. 2024 18:25:48 | Meniny má Jolana

Žilinčania sa „činili“. Mestskí policajti mali cez víkend plné ruky práce

Bitka, krádeže, rozkopané smetné nádoby aj poškodené dvere. Žilinskí mestskí policajti riešili počas víkendu 121 priestupkov. FOTO: Mestská polícia Žilina

Erika Filekova|27. február 2023|18:22:29

Na Hájiku sa o druhej ráno dve ženy a jeden muž pokúšali násilím dostať do viacerých bytoviek. Zostali po nich zničené vchodové dvere. Vyčíňali, až dovtedy, kým na nich zavolali hliadku mestskej polície.

„Hliadkami MP boli za pomoci poskytnutia kamerového záznamu z domových kamier, osoby zodpovedajúce popisu zadržané. Ide o 2 ženy a 1 muža (ročník 85, 89, 94). Po obhliadke bolo zistených viacero poškodených vchodových dverí, preto vec ďalej hliadka riešila v súčinnosti s Policajným zborom,“ informuje mestská polícia.

Celkovo počas víkendu hliadky MP riešili 121 priestupkov, zasahovali pri ruvačke, vykonali kontroly narušených chránených objektov, zistili prevádzky pri predaji a podávaní alkoholických nápojov mladistvým osobám, zistili páchateľov rozbitých vchodových dverí domu, rozkopaných smetných nádob na ulici, krádeže tovaru v obchodoch, poskytli pomoc ležiacim osobám a zistili dve vozidlá taxislužby, ktoré nespĺňali podmienky na prevádzku v zmysle zákona.

Zhodnotenie víkendu poskytli Žilinčanom príslušníci na svojom oficiálnom Facebooku.


Súvisiaci článok
Mestskí policajti v Žiline zadržali podozrivého zo založenia požiaru na Hájiku a zachránili samovraha
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť