Streda 24. 04. 2024 15:24:11 | Meniny má Juraj

Denník The New York Times označil Nelu Lopušanovú za fenomén!

Žilinská hokejistka Nela Lopušanová sa podľa prestížneho denníka The New York Times stala jednou z najlepších mladých hokejistiek na svete, keď strelila “Michigan gól“, ktorý sa stal okamžite virálnym. Foto: Koláž SP 21 / IIHF

Juliana Krčulová|27. január 2023|09:55:44


Súvisiaci článok
VIDEO: 14-ročná Nela na MS vo Švédsku všetkých prekvapila svojím lakrosovým gólom!
Čítajte viac >

Slovenská hokejová reprezentácia dievčat do 16 rokov sa predstaví vo finále dievčenského turnaja v rámci zimného Európskeho olympijského festivalu mládeže (EYOF). Rozhodla o tom výhra domácich Rakúšaniek nad Švajčiarskom, po ktorej slovenská hokejová reprezentácia obsadili prvé miesto v A-skupine. Finálový zápas proti Česku odohrajú dnes o 16:30 hodine.

Žilinčanku Nelu Lopušovanú si všimol aj prestížny americký denník The New York Times, ktorý o štrnásťročnej rodáčke spod Dubňa napísal:

„Nela Lopušanová sa zrazu stala jednou z najlepších mladých hokejistiek na svete, keď strelila Michigan gól, ktorý sa stal virálnym. Slovenská senzácia má len 14 rokov. Toto meno si zapamätajte,“ uviedli v americkej redakcii denníka The New York Times na adresu talentovanej hráčky zo Žiliny.


Súvisiaci článok
Mítingu OSTRAVA indoor sa zúčastnili aj atléti ŠK Juventa Žilina
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť