Štvrtok 28. 03. 2024 04:26:33 | Meniny má Soňa

3 znamenia zo zverokruhu, ktoré budú mať šťastný víkend

Koniec týždňa znamená len jedno. Víkend a s ním spojené voľnočasové aktivity. Aký bude váš víkend? V článku odhalíte znamenie, ktoré sa môžu tešiť na samé pozitívne správy. ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Radka Kostánová|20. január 2023|18:25:55

Blíženci

Človek v znamení Blížencov sa môže tešiť na víkend plný zábavy a oddychu. Vďaka jeho flexibilite sa dokáže prispôsobiť akýmkoľvek plánom a nebude mať problém so žiadnou požiadavkou, ktorú na neho budú mať rodinní príslušníci. Jeho zvedavosť ho môže doviesť na nové miesto, kde zažije neočakávaný zážitok a bude z neho čerpať celý ďalší deň.

Ryby

Tento človek je veľmi citlivý a rozplače ho každá maličkosť, no počas dvoch voľných dní sa bude cítiť šťastne a spokojne. Je dosť možné, že konečne nebude robiť bútľavú vŕbu kamarátom, pretože má také tendencie, ale bude si užívať čas so sebou samým. Je v ňom veľká vnútorná sila, ktorá mu vnukne jeden nový nápad. Podarí sa mu ho zrealizovať?

Panna

Praktický človek v znamení Panny si víkend užije, ale bude veľa pracovať. Konečne si nájde pár minút na to, aby všetko v domácnosti zorganizoval a doupratoval po Vianociach. Je perfekcionista a chaos z Vianoc v ňom bol doteraz. Jeho víkend bude šťastný najmä preto, lebo bude robiť veci, ktoré má rád a nebude pociťovať stres.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť