Streda 17. 04. 2024 18:46:58 | Meniny má Rudolf, Rudolfa

Týždenný horoskop: Aký bude váš druhý týždeň v roku?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Radka Kostánová|9. január 2023|07:51:07

Baran

Baran by si mal tento týždeň dávať pozor na to, komu dôveruje. Mal by dôkladne zvážiť každé jedno slovo, pretože sa môže stať, že sa dostane do tých nesprávnych uší. Neskôr by to mohol ľutovať, lebo by mal veľké problémy. Urobí dobre, keď sa bude držať starého známeho - dôveruj, ale preveruj.

Býk

Do života Býka prichádza veľké obdobie zmien. Tento týždeň sa nebude cítiť vo svojej koži, no to len preto, pretože bude mať veľa povinností a nebude vedieť, kde mu hlava stojí. Mal by si ujasniť svoje priority, aby neurobil zmenu, ktorá bude mať negatívne následky.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov bude mať tento týždeň veľa povinností, ale mal by veľa oddychovať. Je potrebné, aby na povinnosti načerpal energiu, pretože nasledujúce dni prezradia veľa o jeho budúcnosti. Dobre urobí, ak si na seba vyhradí hodinu každý deň.

Rak

Rak môže začiatkom týždňa pociťovať smutnú náladu, ale nemal by zabúdať na to, že to, ako sa cíti, je len na ňom. Aké si tieto dni urobí, také ich bude mať. Rakovi veľmi funguje zákon príťažlivosti, preto môže nasledujúce dni myslieť na úspech a podarí sa mu všetko, čoho sa chytí.

Lev

Leva niekto nahnevá a nebude mu to vedieť odpustiť. Avšak, príliš by sa nemal zamerať na hnev, pretože ten plodí iba ďalší hnev. Vybiť zlosť si môže napríklad pri športe alebo pri kreatívnej činnosti. Tento týždeň by sa mal začať niečomu venovať, inak to s ním zle dopadne.

Panna

Človek v znamení Panny by mal byť tento týždeň viac otvorený. Nemal by sa uzatvárať do seba, lebo kvôli tomu mu nikto nepomôže s jeho problémami. Mal by sa naučiť požiadať o pomoc a vedieť, že to nie je prejav slabosti, ale sily. Vďaka tomu zvládne všetky povinnosti, ktoré ho čakajú.

pexels-andrea-piacquadio-3784386.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Váhy

Človek v znamení Váhy má pred sebou harmonické dni. Konečne ho zaplaví vytúžená istota z budúcnosti, preto môže odhodiť všetky zábrany a ísť sa zabávať. Veľkú zásluhu má na tom, samozrejme, rodina a priatelia, ktorí pri ňom vždy stoja. Môže im poďakovať večerou alebo neplánovaným výletom.

Škorpión

Škorpiónovi sa taktiež bude v súkromí dariť, ale stále ho budú trápiť problémy v práci. Mal by si zobrať jeden deň voľno a ísť niekam do neznáma, aby vypol myseľ a sústredil sa viac na to, čo ho čaká. Má pred sebou plodné obdobie, preto nesmie nič premeškať. Nedopadlo by to dobre.

Strelec

Strelcovi sa bude najviac dariť v láske. Počas tohto týždňa má šancu upevniť svoj vzťah a posilniť dôveru s partnerom. Nesmie ho však prehliadať. Ak je Strelec single, bude mať najväčšie šance na nájdenie lásky. V práci sa mu bude dariť a nič nepokazí.

Kozorožec

Šťastie si nájde aj Kozorožca. Aj keď to bude mať v práci náročné a úloh bude viac, než minulý týždeň, všetko stihne predčasne a zostane mu čas aj na koníčky. Hviezdy budú stáť pri ňom, preto môže zabodovať aj v oblasti lásky alebo peňazí. Má šancu vyhrať veľký balík.

Vodnár

Nasledujúce dni budú pre Vodnára rozhodujúce. Mal by si zrekapitulovať posledný týždeň a dať do poriadku všetky vzťahy, ktoré sú naštrbené. Vďaka tomu nájde vnútorný pokoj a veci sa pohnú správnym smerom. Keď si bude chcieť od práce oddýchnuť, mal by sa venovať umeniu.

Ryby

Človek v znamení Ryby by sa mal držať toho, že mlčanie je zlato. Pokiaľ by prezradil niečo, čo nemal, mohol by sa dostať do veľkých problémov. Tento týždeň by nemal robiť žiadne unáhlené závery, inak sa nevyhne hádke alebo nedorozumeniu s nadriadenými. Musí byť opatrný.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť