Streda 24. 04. 2024 15:54:16 | Meniny má Juraj

Peťa Vlhová berie v Záhrebe striebro!

Peťa Vlhová zajazdila výborné druhé kolo. Preskočila Švédku, ale na Mikaelu Shiffrinovú to predsa len nestačilo. Američanka jazdí ako z inej planéty. Peťa získala štvrté pódiové umiestnenie v sezóne. Tentokrát skončila druhá. FOTO: Facebook Petra Vlhová

Michal Filek|4. január 2023|17:32:23

„Je to veľmi náročné, je veľmi teplo, podmienky sú ťažšie. Ale hodnotím to pozitívne. Teším sa z druhého miesta. Bohužiaľ, Mikaela je tento rok veľmi silná a keď sa rozbehne, je ťažko ju zastaviť. Musím zhodnotiť obidve jazdy, kde sa dá zrýchliť a zlepšiť, aby to bolo zajtra lepšie. Po prvom kole som bola strašne nahnevaná, lebo v spodnej časti som urobila obrovskú chybu, kde som veľmi veľa stratila. Lebo prvé kolo je tu rozhodujúce. Keď po prvom kole nie ste s Mikaelou blízko, tak druhé kolo je stratené. Budem sa teraz snažiť čo najviac zregenerovať pred zajtrajšími pretekmi,“ povedala v cieli Petra Vlhová pre TV JOJ Šport.

Zajtra je na programe večerný slalom v rovnakom stredisku v Záhrebe. Štart prvého kola je o 15.00, druhé kolo začne o 18.00.


Súvisiaci článok
Peťa Vlhová má šancu na víťazstvo. Po prvom kole slalomu v Záhrebe je tretia
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť