Streda 18. 09. 2024 11:30:31 | Meniny má Eugénia

Mesto Martin ocenilo Gabrielu Michalíkovú za jej veľký prínos pri práci s mládežou

Vo štvrtok 22. decembra 2022 bola ocenená Gabriela Michalíková za dobrovoľnícku činnosť v prospech mládeže mesta Martin. Foto: Mesto Martin

Juliana Krčulová|26. december 2022|09:00:38


Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Tenistka Lilien Kubalová (ROZHOVOR + FOTO)
Čítajte viac >

V zmysle plnenia cieľa Koncepcie práce s mládežou na roky 2022-2028 zameraného na zvyšovanie zapojenia mladých ľudí do dobrovoľníckych aktivít a pri príležitosti Medzinárodného dňa dobrovoľníctva, ktorý si každoročne pripomíname 5. decembra, bola pred rokovaním MsZ v Martine vo štvrtok 22. decembra 2022 ocenená Gabriela Michalíková za dobrovoľnícku činnosť v prospech mládeže mesta Martin.

„Gabriela Michalíková je absolventka Gymnázia V. P. Tótha v Martine. Aktuálne študuje Informačné štúdiá a knihovníctvo na Masarykovej univerzite v Brne. Vo svojom voľnom čase sa venuje práci s mládežou. Od roku 2018 je aktívnou dobrovoľníčkou martinského Centra voľného času. Podieľala sa na návrhu jeho web stránky. Aj jej zásluhou Centrum voľného času zaradilo do svojej ponuky množstvo noviniek a zaujímavých činností. Napríklad aktivita „Básnenie“ je jej autorským projektom.

Ako dobrovoľníčka viedla dva roky krúžok návrhárstva, pomáhala pri organizovaní významných podujatí ako 60. výročie CVČ, Deň otvorených dverí, Kamarátsky piknik či Bubliny. Počas letných prázdnin sa zas venovala detským táborom. Jej kreatívny a priateľský prístup je pre CVČ veľkým prínosom,“ uviedli o ocenenej Gabriele Michalíkovej zástupcovia mesta Martin na oficiálnom webe.


Súvisiaci článok
Top vianočné filmy, ktoré nesmiete tento rok vynechať
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť