Streda 24. 04. 2024 16:08:57 | Meniny má Juraj

Čo o vašej osobnosti hovorí vianočná výzdoba? Budete prekvapení

Kedy začínate s vianočnou výzdobou? Psychológovia prezradili, že čas, kedy zdobíte stromček a svoj byt kvôli prichádzajúcim Vianociam, odhalí zaujímavé informácie o vašej osobnosti. Ste zvedaví? ILUSTRAČNÉ FOTO: RODNAE Productions na Pexels.com

Radka Kostánová|8. december 2022|19:45:19

Výzdoba začiatkom novembra

Ak patríte medzi malú skupinku ľudí, ktorí zdobia svoje príbytky začiatkom novembra, hovorí to o vás, že radi robíte veci medzi prvými. Ste súťaživý typ človeka, poháňaný stále dopredu a nikdy sa nevzdávate. Baví vás plánovať a uskutočňovať veci v dostatočnom predstihu. Medzi vaše silné vlastnosti patrí organizovanosť a motivácia.

Výzdoba na konci novembra až začiatkom decembra

Ľudia, ktorí svoje domácnosti zdobia až na konci novembra alebo začiatkom decembra, sú viac realistickejší. Stále chcú byť v dostatočnom predstihu, nemajú radi stres, no zároveň sa dívajú na svet bez ružových okuliarov. Pokiaľ ste aj vy tento typ človeka, hovorí to o vás, že ste optimista, veľa snívate a ste emocionálne založená osoba. Robí vám radosť vidieť výzdobu v byte.

pexels-yan-krukov-6210124.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Yan Krukov na Pexels.com

Výzdoba týždeň pred Štedrým dňom

Pokiaľ ste si povedali, že do tejto skupiny ľudí patríte aj vy, asi radi prokrastinujete alebo nechávate veci na poslednú chvíľu. Na dochvíľnosť si nepotrpíte a zvyčajne na každé stretnutia meškáte. O vašej osobnosti to hovorí, že nie ste taký optimistický človek, pretože cítite tlak okolia a nemáte na to náladu. Výzdobu robíte len preto, aby ste dodržali tradíciu.

Žiadna výzdoba

Môžu existovať takí ľudia? Môžu. Tí, ktorí nemajú doma žiadnu vianočnú výzdobu, sú pesimistickí a celé sviatky ignorujú. Pokiaľ môžete, radšej sa takýmto ľuďom vyhnite, lebo by na vás preniesli negatívnu energiu. V živote si často neveria, nič nedokončia a zo všetkého, čo musia robiť navyše, sú otrávení.

Zdroj: dailymail.co.uk


Súvisiaci článok
Silné espresso alebo nadýchané capuccino? Toto o vašej osobnosti odhalí obľúbená káva
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť