Streda 18. 09. 2024 01:27:39 | Meniny má Eugénia

Pri požiari na Polomskej ulici v Žiline zasahovalo 8 profesionálnych hasičov

V utorok, 8. novembra 2022, krátko po 16-hodine bol na Krajské operačné stredisko HaZZ ohlásený požiar bytu. V bytovom dome na Polomskej ulici v Žiline zasahovali hasiči z Hasičskej stanice v Žiline. Informoval o tom hovorca Michal Kypus. IUSTRAČNÉ FOTO: Facebook/Hasičský a záchranný zbor

Radka Kostánová|9. november 2022|12:50:15


Súvisiaci článok
Požiar v rodinnom dome v Strážove si vyžiadal jeden ľudský život
Čítajte viac >

„Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že ide o požiar bytu na druhom nadzemnom podlaží bytového domu. Na mieste sa nachádzala hliadka Polície, ktorá začala s evakuáciou obyvateľov bytového domu. Hasiči vymedzili miesto zásahu, dokončili evakuáciu obyvateľov z bytového domu, odpojili byt od elektrickej energie a s použitím násilia za asistencie hliadky Polície vnikli do bytu. V byte sa nenašla žiadna osoba. Požiar sa podarilo do 15 minút lokalizovať a krátko po 17:00 zlikvidovať,“ uvádza ďalej Kypus.

Za pomoci pretlakového ventilátora bol byť odvetraný a pomocou termokamery boli skontrolované priestory v bytoch nad a pod zasiahnutým bytom. Neboli odhalené žiadne príznaky horenia. Pri požiari taktiež nedošlo k žiadnym zraneniam osôb a celkovo zasahovalo 8 profesionálnych hasičov s 3-mi kusmi špeciálnej techniky.

Avšak, príčina požiaru je stále v štádiu zisťovania.


Súvisiaci článok
Príčina pondelkového požiaru na žilinskom sídlisku Hliny je známa
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť