Štvrtok 18. 04. 2024 05:26:57 | Meniny má Valér

Týždenný horoskop: Máte pred sebou dni plné úspechov alebo povinností?

Nový týždeň znamená veľa povinností, úloh, ale aj veľa chvíľ v spoločnosti dobrých priateľov. Poďte sa s nami pozrieť, čo vás čaká od 7. do 13. novembra podľa vášho znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Jopwell na Pexels.com

Radka Kostánová|7. november 2022|07:53:22


Súvisiaci článok
Horoskop na november: Šťastie budú mať Ryby, prekvapenia sa dočká Vodnár
Čítajte viac >

Baran

Baran môže očakávať celkom príjemný týždeň, ale nemal by sa fyzicky namáhať. Ak by vykonával príliš veľkú záťaž na telo, mohol by si spôsobiť úraz. V práci ho nečakajú žiadne novinky, všetko bude rovnaké.

Býk

Naopak, Býk bude mať veľa povinností už od pondelka. Mal by sa do nich pustiť čo najskôr, aby nemal aj pracovný víkend. Opatrný by mal byť aj so svojimi financiami, pretože sa môže stať, že neúmyselne príde o malú čiastku peňazí.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by sa mal počas nasledujúcich dní viac uvoľniť. Už dlhšiu dobu pociťuje stres, čo sa odzrkadľuje na jeho vzťahu s rodinou. Keď sa uvoľní, vo všetkom sa mu bude dariť a povinnosti pôjdu ako po masle.

Rak

Rak si tento týždeň môže dovoliť viac míňať, než inokedy, pretože bol usilovný a dokázal predchádzajúce mesiace šetriť. Ak niekde uvidí peknú vec, môže si ju kúpiť a tešiť sa z nej. Mierne sebectvo mu neuškodí, lebo na seba myslí málo. Tento týždeň bude mať šťastie.

pexels-andrea-piacquadio-838413.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Lev

Lev by sa mal počas týždňa zamerať na stravu a dopĺňať železo. Pokiaľ pociťoval dni predtým únavu, je to spôsobené práve tým, že má v tele málo železa. Keď sa zameria na svoj jedálniček a pohyb, bude mať viac energie a všetky povinnosti zvládne.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal držať na uzde. Je o ňom známe, že je úprimný, no nasledujúce dni by si mal radšej zahryznúť do jazyka predtým, než povie kritiku. Mohol by si rozhnevať priateľov, čo by ho mrzelo.

Váhy

Váhy sa dozvedia veľa noviniek, ktoré môžu v prípade núdze využiť vo svoj prospech. Dokonca sa môže toto znamenie ocitnúť v situácii, kedy dostane peniaze navyše, preto by nemalo byť ticho. Len vtedy, keď sa ozve a vysloví svoje potreby, bude všetko tak, ako má byť.

Škorpión

Škorpión by sa mal nasledujúce dni venovať len veciam, ktoré ho robia šťastným. V poslednej dobe sa mu nedarilo, preto si to týmto spôsobom môže vynahradiť a naplniť svoju dušu radosťou. Ak je to v jeho možnostiach, môže si zobrať aj dovolenku.

pexels-andrea-piacquadio-864994-3.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Strelec

Strelca môže niekto sklamať, preto by si mal dávať pozor na to, akým ľuďom dôveruje. Ako sa hovorí, pod lampou býva najväčšia tma, nemal by slepo veriť rodinným príslušníkom. Na vylepšenie nálady môže zvoliť cez víkend turistiku do okolia.

Kozorožec

Kozorožec bude mať veľa povinností, tak by sa nemal zaoberať malichernosťami. Keď niečo nie je podstatné, môže to vypustiť z hlavy a držať tam len to, čo považuje za dôležité. Takto všetko stihne a žiadneho priateľa nesklame. Jednoducho krásny týždeň.

Vodnár

Človek v znamení Vodnára by sa mal venovať svojim koníčkom. Už dlho nerobil niečo, čo ho napĺňa, preto mohla byť jeho agresia na vyššej úrovni. Po práci by si mal urobiť čas pre seba a aspoň hodinu robiť to, čo má rád.

Ryby

Ryby by sa nemali sťažovať. Aj keď ich môžu vytočiť maličkosti, celkovo sa budú mať dobre a nič zlé sa im nestane. Mali by sa naučiť oceniť aj obyčajné veci, pretože na konci dňa záleží práve na nich. Pokiaľ bude mať človek v tomto znamení chuť stráviť týždeň s rodinou, mal by do toho ísť.


Súvisiaci článok
November je mesiacom zdravia mužov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť