Štvrtok 28. 03. 2024 19:12:28 | Meniny má Soňa

Horoskop na november: Šťastie budú mať Ryby, prekvapenia sa dočká Vodnár

Nový mesiac so sebou prináša nové výzvy a očakávania. V tomto článku sa dočítate, čo môžete od novembra čakať podľa vášho znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Taryn Elliott na Pexels.com

Radka Kostánová|1. november 2022|18:00:36


Súvisiaci článok
Horoskop na október: Aké znamenia budú mať šťastie?
Čítajte viac >

Baran

Človek v znamení Barana sa môže tešiť. Počas tohto mesiaca mu sebavedomie nebude chýbať, preto bude mať šťastie na nové kontakty a známosti. Avšak, mal by si dávať pozor na to, aby niekomu nenaletel a nesklamal sa.

Býk

Býk by si mal dávať v novembri pozor na svoje zdravie. Zdá sa, že jeho imunita bude mierne oslabená, preto by mal dbať na vitamíny a zdravú stravu. Oplatí sa mu počúvať vlastné telo, ktoré najlepšie vie, čo je pre neho dobré.

Blíženci

Blíženci budú mať prvú polovicu novembra náročnú, no všetko sa utrasie a od polovičky mesiaca sa im bude len dariť. Mali by čakať hádky s blízkym okolím, no zároveň sa môžu tešiť na pracovné povýšenie.

Rak

Rak zažije počas novembra zhon, pretože bude stresovať z prichádzajúcich Vianoc. Mal by si však uvedomiť, že najlepšie je žiť v prítomnosti a neriešiť hlúposti. Vďaka tomu, že si nastaví myseľ inak, sa mu bude ľahšie pracovať.

Lev

Lev by sa mal zamyslieť nad svojím životom a urobiť jedno dôležité rozhodnutie, ktoré už dlhšie odkladá. Keď túto situáciu vyrieši, celý november bude optimistický a nemusí sa báť toho, že by sa mu niečo nepodarilo.

Panna

V novembri sa človeku v znamení Panny bude dariť. Môže očakávať výrazné zlepšenie v rodinných vzťahoch, ale vyriešia sa aj jeho pracovné problémy. Vďaka tomu bude prekypovať šťastím a bude motivovaný podávať tie najlepšie výkony.

pexels-taryn-elliott-5182560.jpg

Váhy

Človek v znamení Váhy bude mať veľa povinností, ale všetky hravo zvládne. Mal by sa však pripraviť na to, že z toľkých úloh bude pociťovať stres, ktorý sa bude ťažko eliminovať. Pomôže mu, keď bude čas tráviť v prírode aktivitami, ktoré robí rád.

Škorpión

Škorpiónovi sa v novembri nebude moc dariť. Môže očakávať rozpory vo vzťahoch, v rodinných aj intímnych, preto by mal mať veľa trpezlivosti a porozumenia. Vďaka tomu zostane pokojný a s nikým sa nepoháda, aj keď to bude ťažké.

Strelec

Strelec bude stáť pred dôležitou voľbou, ktorá ovplyvní jeho budúce smerovanie. Správne sa rozhodnúť mu pomôže dostatok času a podpora od rodiny. Keď si bude niečím neistý, mal by sa poradiť s niekým, koho rešpektuje a vzhliada k nemu.

Kozorožec

Kozorožec by mal všetky problémy, ktoré ho v novembri stretnú, riešiť s chladnou hlavou. Keď do nedorozumení bude ťahať city a všetko bude dramatizovať, ničomu a nikomu nepomôže. S chladnou hlavou bude vidieť situácie presne také, aké sú, a to mu pomôže lepšie sa rozhodovať.

Vodnár

Človek v znamení Vodnára zažije jedno veľké prekvapenie. Po dlhom čase sa mu konečne bude dariť vo všetkých oblastiach života, preto by sa nemal na nič sťažovať. Prekvapenie sa bude týkať milostného vzťahu, ktorý bude plný romantických chvíľ.

Ryby

Ryby patria taktiež medzi tie šťastné znamenia. Tešiť sa môžu na šťastie vo všetkom - ich imunita bude silná, medziľudské vzťahy prekypovať a práca ich bude napĺňať. No nemali by to považovať za samozrejmosť, lebo sa to rýchlo zmení.


Súvisiaci článok
Aké znamenia zo zverokruhu budú mať šťastný víkend?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť