Streda 24. 04. 2024 08:30:22 | Meniny má Juraj

Aké znamenia zo zverokruhu budú mať šťastný víkend?

V diaľke už môžete vidieť slnečný víkend, ktorý sa každou hodinou približuje. Tešíte sa, ako dopadne ten váš? Možno v tomto článku odhalíte, že patríte medzi znamenia, ktoré budú mať víkend plný úspechov. ILUSTRAČNÉ FOTO: Helena Lopes na Pexels.com

Radka Kostánová|23. september 2022|19:40:04


Súvisiaci článok
Horoskop na september: Aká bude vaša jeseň podľa hviezd?
Čítajte viac >

Blíženci

O človeku v znamení Blížencov sa hovorí, že sa drží pravidla „všetko alebo nič“. Jeho víkend bude šťastný preto, lebo sa tak rozhodne. Keď chce, dokáže mať vrtuľu v zadku a zažívať jedno dobrodružstvo za druhým. Je zvedavý, neposedný, prahne po nových informáciách a zo všetkého najviac nemá rád, ak sa nudí. Ak si nájde počas nasledujúcich dní niečo, čo ho bude zaujímať a baviť, má šancu na pestrý víkend, ktorý už dlho nezažil.

Váhy

Aj človek v znamení Váhy bude mať pravdepodobne nasledujúce dni šťastie na úspechy. Prichádza obdobie Váh, preto sa mu bude dariť vo všetkom, čo si zaumieni. Hviezdy budú naklonené na jeho strane, no osud by nemal pokúšať. Má vyvinutý zmysel pre harmóniu a pokoj, preto sa s nikým počas víkendu nepoháda a žiadna napätá atmosféra sa nebude konať. Vďaka tomu, že sa drží svojho pravidla „dvakrát meraj a raz rež“ sa v ničom nepomýli a každý ho bude chváliť.

pexels-helena-lopes-708440.jpg

Býk

Posledný človek, ktorý má šancu na šťastný víkend, je Býk. Tento človek je odvážny, ničoho sa nebojí a má súťaživého ducha. Ak je v jeho okolí naplánovaná nejaká akcia, nemôže tam chýbať. Pokiaľ sa mu podarí v niečom vyhrať, do konca víkendu o tom budú vedieť všetci. Jeho najlepšia vlastnosť je, že si z ničoho nerobí ťažkú hlavu, preto bude mať dobrú náladu aj vtedy, ak sa mu niečo nepodarí.


Súvisiaci článok
Najlepšia a najhoršia vlastnosť podľa vášho znamenia
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť