Pondelok 29. 04. 2024 09:12:37 | Meniny má Lea

Horoskop na október: Aké znamenia budú mať šťastie?

Nový mesiac so sebou prináša nové výzvy a prekvapenia. Čo čaká v októbri vás? Dozviete sa to podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Taryn Elliott na Pexels.com

Radka Kostánová|2. október 2022|08:45:29


Súvisiaci článok
Najlepšia a najhoršia vlastnosť podľa vášho znamenia
Čítajte viac >

Baran

Človek v znamení Barana by sa nemal hrnúť do veľkých projektov, lebo nemusia dopadnúť dobre. V poslednej dobe sa mu nedarilo, preto nech nepokúša osud. Počas októbra by si mal ujasniť, čo od života očakáva a až potom sa posunúť ďalej.

Býk

Býk by mal viac oddychovať. Ak má tento človek pocit, že je vyčerpaný a blízko k vyhoreniu, mal by pravidelne oddychovať a dbať na pestrú a zdravú stravu. Vďaka tomu sa mu v októbri všetko podarí a nebudú ho trápiť problémy.

Blíženci

Október pre človeka v znamení Blížencov bude pozitívny. Má šancu vo veľa veciach uspieť, len si musí veriť a nenechať sa odhovoriť. Keď bude počúvať svoje srdce a nie to, čo hovoria ľudia, naučí sa spoliehať len na seba a zvýši sa mu sebavedomie.

Rak

Človek v znamení Raka by mal október venovať rodine. Pracovať musí každý, no nie na úkor zanedbávania rodiny. Každý týždeň by ich mal potešiť svojou návštevou alebo pre nich robiť dobré skutky, ktoré sa mu môžu neskôr vrátiť. Vďaka tomu bude šťastný.

Lev

Lev by si mal v októbri chrániť svoje súkromie, inak sa môže stať, že by oň mohol prísť. Nikto iný nemá právo mu zasahovať do súkromných vecí, preto by sa mal postarať o to, aby to tak aj bolo. Pokiaľ to neurobí, bude sa mu celý mesiac lepiť smola na päty.

Panna

V živote Panny sa počas októbra neudeje nič nové. Skôr zažije stereotyp jesenných dní a bude mať veľa času na uvažovanie o tom, čo urobí so svojím životom. Tento človek by sa mal zamerať viac na prácu a na šetrenie. Prídu aj horšie mesiace.

pexels-dima-valkov-3118700.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Dima Valkov na Pexels.com

Váhy

Október pre človeka v znamení Váhy bude priaznivý. Mal by si dávať pozor na dodržiavanie sľubov, inak sa z neho stane nezodpovedný človek. Okrem toho ho však čaká mesiac plný zábavy a dobrej atmosféry, pretože môže oslavovať svoje narodeniny.

Škorpión

Škorpión by mal v októbri rešpektovať svojho partnera a rodinu. Najdominantnejšou vlastnosťou Škorpióna je záhadnosť, preto by mal rozumieť tomu, že každý môže mať nejaké tajomstvá. Keď sa do ničoho nebude starať, nevytvorí žiadny problém.

Strelec

Človek v znamení Strelca by mal v októbri dbať na dostatok pohybu. Jeseň so sebou prináša sychravé počasie, no to nie je dôvod na to, aby bol niekto lenivý. Čím skôr sa telo rozhýbe, tým lepšie bude odolávať chorobám a vírusom.

Kozorožec

Aj Kozorožec patrí ku znameniam, ktoré budú mať v októbri šťastie. Môže sa na neho usmiať šťastie v oblasti kariéry, preto je dôležité, aby v práci nič nezanedbal. Mal by si dávať pozor na výkony, ktoré musia byť v 100 % kvalite. Vďaka tomu bude úspešný.

Vodnár

Vodnár by mal prestať so sebeckým správaním. Tento mesiac je na to ako ideálny, pretože bude mať dostatok času pouvažovať nad tým, ako sa stať lepším človekom. Aj keď si myslí, že nie je kam sa posunúť, vždy sa dá nájsť niečo, čím môže prispieť spoločnosti.

Ryby

V októbri sa človek v znamení Ryby bude rozhodovať. Bude stáť pred dôležitou voľbou, ktorá môže ovplyvniť jeho budúce smerovanie. Keď sa rozhodne dobre, nebudú ho trápiť žiadne problémy. Pokiaľ sa však rozhodne zle, nič sa nezmení.


Súvisiaci článok
Horoskop na september: Aká bude vaša jeseň podľa hviezd?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť