Štvrtok 28. 03. 2024 11:37:31 | Meniny má Soňa

Horoskop na september: Aká bude vaša jeseň podľa hviezd?

Horoskop na september vám odhalí, čo môžete od tohto mesiaca čakať. Budete mať šťastie alebo zažijete nečakaný úspech? To sa dozviete v tomto článku. ILUSTRAČNÉ FOTO: Vlada Karpovich na Pexels.com

Radka Kostánová|1. september 2022|19:57:05


Súvisiaci článok
5 krokov k tomu, ako zaspať do 2 minút: Dáte tomu šancu?
Čítajte viac >

Baran

Mesiac september vám prinesie do života nové možnosti. Otvoria sa vám dvere do sveta, o akom ste už ani nesnívali. Bude len na vás, či tomu dáte šancu alebo sa vám nebude chcieť nič robiť. Potom by ste sa ale nemali sťažovať, lebo za svoje šťastie zodpovedáte vy.

Býk

Počas tohto mesiaca by ste mali zapracovať na splnení si vašich snov. Realizácia toho, po čom túžite, vám prinesie do života šťastie. Vďaka tomu budete mať počas septembra stále dobrú náladu a nič vás nerozhodí. Myslite však aj na svoje zdravie, telo vám dá signály.

Blíženci

Mali by ste byť viac priebojnejší. Počas tohto mesiaca môžete dokázať veľké veci, tak odhoďte strach a vytvorte si cestu, po ktorej chcete kráčať. Keď si nájdete životný cieľ, budete mať každý deň dôvod vstať z postele a tešiť sa na ďalší deň.

Rak

Mesiac september bude pre vás inšpiratívny. Počas neho budete prekypovať nápadmi, preto by ste sa mali viac zapájať do projektov v práci a ukázať ostatným, že máte na to, aby ste si splnili svoje sny. Avšak, za peniazmi sa nenaháňajte, robte to pre svoj dobrý pocit.

pexels-paulinho-rahs-7568696.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Paulinho Rahs na Pexels.com

Lev

Počas tohto mesiaca by ste si mali dávať pozor na to, aby ste niekomu neblížili. V niektorých situáciách sa vám oplatí byť ticho, ako vysloviť niečo, čo by ste mohli neskôr ľutovať. Už nie je váš mesiac, mali by ste sa držať v úzadí a potichu pracovať na svojich veciach. Podaria sa vám tak lepšie.

Panna

Mesiac september patrí vám. Keď trochu porozmýšľate a necháte si čas pre seba, získate veľké veci. Vďaka nim bude tento mesiac krajším a nevyvoláte žiadne hádky. V práci budete mať pokojné obdobie, ktoré sa bude odvíjať od vášho vnútorného nastavenia.

Váhy

Váš mesiac bude presne taký, akým si ho spravíte. Mali by ste si však viac vážiť lásku, inak o ňu môžete prísť, čo asi nechcete. Keď budete ľuďom hovoriť, ako sa cítite, vaše vzťahy sa zlepšia a nebudú chladné. Vďaka tomu sa vám bude dariť v práci, no aj v rodinnom kruhu.

Škorpión

Počas tohto mesiaca by ste si mali dať záležať na vašich pracovných výkonoch. Ak tak neurobíte, môže to mať následky do budúcna. Najskôr sa teda zamerajte na prácu a kariéru, až potom riešte nepodstatné veci, ako sú zábava, priatelia a voľnočasové aktivity.

pexels-beyza-efe-10032074.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Beyza Efe na Pexels.com

Strelec

Mesiac september vám dá príležitosť na to, aby ste sa mohli zamyslieť nad tým, čo vlastne od života očakávate. Už dlhšie cítite, že stojíte na jednom mieste, preto je na čase pohnúť sa ďalej. Vďaka zamysleniu prídete na to, čo vášmu životu chýba a počas septembra to môžete zmeniť.

Kozorožec

V tomto mesiaci očakávajte pár hádok s ľuďmi, no dbajte na to, aby ste ich aj vždy vyriešili. Nie je dobré mať s niekým zlé vzťahy, zbytočne by to medzi vami vytváralo dusnú atmosféru. Ak si budete chcieť vylepšiť náladu, doprajte si viac vitamínov, minerálov a čokolády na nervy.

Vodnár

Mesiac september bude pre vás plný pochopenia. Mali by ste sa naučiť dôverovať druhým ľuďom, lebo bez dôvery nie je možné budovať zdravé vzťahy s okolím. Pokiaľ vám bude niečo prekážať, buďte úprimným a povedz to na rovinu. Za úprimnosť sa na vás nemôže nikto hnevať.

Ryby

Máte pred sebou krásny mesiac, preto by ho bola škoda nevyužiť. Keď sa vám bude chcieť, môžete začať s investovaním alebo s novým projektom, o ktorom už dlhšie uvažujete. Práve v tento mesiac to môže vyjsť a vy budete zažívať úspech za úspechom.


Súvisiaci článok
Kríž onkopacientov: Pavlovi na liečbu rakoviny prispel nezištný darca. Dnes pomáha ďalším, ktorí to potrebujú
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť