Piatok 29. 03. 2024 12:39:26 | Meniny má Miroslav

Majiteľ ukradnutého bicykla z Bytče ponúka za jeho nájdenie odmenu

Peter z Bytče sa na Facebookovú skupinu HAKA-Hľadá sa bicykel krádeže bicyklov obrátil s prosbou o pomoc pri hľadaní jeho ukradnutého bicykla značky CUBE z pivničných priestorov na Lúčnej 1009 ešte v nedeľu 3. júla 2022. Avšak, ako uviedol vo svojom dnešnom príspevku, s odstupom času zistil, že by mu potenciálni páchatelia mali poškodiť aj jeho auto. Foto: Facebook / HAKA-Hľadá sa bicykel krádeže bicyklov

Juliana Krčulová|25. september 2022|10:15:08


Súvisiaci článok
V martinskej mestskej časti Ľadoveň ukradli ďalší bicykel
Čítajte viac >

V nedeľu 3. júla 2022 uverejnil Peter z Bytče vo Facebookovej skupine HAKA-Hľadá sa bicykel krádeže bicyklov príspevok, v ktorom požiadal širokú verejnosť o pomoc pri hľadaní jeho ukradnutého bicykla značky CUBE s výrobným číslom WOW01911RGKT z pivničných priestorov v Bytči na Lúčnej 1009. Bicykel mal byť doposiaľ neznámymi páchateľmi odcudzený zo soboty 2. na nedeľu 3. júla 2022. Bicykel je ľahko identifikovateľný vďaka atypickým modrým rúčkam a pri jazde sa ozýva škrípanie kotúčových bŕzd.

Peter sa vo svojom dnešnom príspevku vo Facebookovej skupine, ktorá pomáha hľadať ukradnuté bicykle, zmienil, že s odstupom času nadobudol o júlovej krádeži svojho bicykla nové informácie:

„Na chodbe som si vypočul rozhovor suseda a jeho družky syna, že to ukradli oni a zároveň ešte plánovali, že by mi auto podpálili, alebo poškodili. Sme malé mesto, a preto prosím o akékoľvek informácie, pomoc pri hľadaní bicykla, tých bicyklov zmizlo v blízkosti viacej. Odmena istá!“ napísal Peter z Bytče, ktorého môžete v prípade užitočných informácií kontaktovať na telefónnom čísle 0917 418 440 alebo prostredníctvom súkromnej správy na sociálnej sieti.


Súvisiaci článok
PREHĽAD: Viete, kto ide kandidovať za starostov v obciach v okrese Bytča? (ČASŤ PRVÁ)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť