Štvrtok 18. 04. 2024 04:40:29 | Meniny má Valér

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Liptovskom Mikuláši

V stredu 31. augusta 2022 v čase okolo 10:50 hodiny došlo na ulici Štefánikovej v Liptovskom Mikuláši pri autobusovej stanici k dopravnej nehode. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|23. september 2022|09:30:03


Súvisiaci článok
Poľovník si mal pri streľbe pomýliť psa s diviakom. Majiteľka podala trestné oznámenie
Čítajte viac >

Na základe doteraz vykonaného objasňovania bolo podľa príslušníkov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline zistené, že dvadsaťtriročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Toyota, pričom pri vychádzaní z vyhradených parkovacích miest pre vozidlá „TAXI“ došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu vozidla s kolobežkárom, ktorý jazdil po uvedenej ulici na kolobežke s pomocným motorčekom.

„Pri dopravnej nehode kolobežkár utrpel zranenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania,“ priblížili žilinskí policajti, ktorí žiadajú občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne aj na ich oficiálnu stránku na sociálnej sieti Facebook.


Súvisiaci článok
Opitý vodič zrazil chodkyňu a z miesta nehody zbabelo ušiel. Pri dychovej skúške nafúkal tri promile
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť