Streda 24. 04. 2024 10:39:19 | Meniny má Juraj

V Rosine niekto ničí opravy mosta. O čo mu v skutočnosti ide? (FOTOGALÉRIA)

Doposiaľ neodhalený páchateľ, ktorý opakovane ničí rekonštrukciu mosta v Rosine pri Žiline tým, že novo-zaliaty betón pošliape, je naozaj vytrvalý. Obec Rosina informovala na svojej oficiálnej internetovej stránke o páchateľovom ďalšom úspešnom pokuse zmarenia práce miestnych stavebníkov. Foto: ilustračné / Stefan Schweihofer na Pixabay.com

Juliana Krčulová|21. september 2022|12:45:02


Súvisiaci článok
V Trnovom vznikol unikátny biopark (FOTO + VIDEO)
Čítajte viac >

„"Ďakujeme" neúnavnému a vytrvalému občanovi, ktorého neprestáva baviť mariť prácu stavebníkov pri rekonštrukcii mosta,“ uviedla na svojej oficiálnej internetovej stránke obec Rosina a priložila aj niekoľko fotografií z rekonštruovaného mosta.

obsah953_9.jpg Foto: Obec Rosina

obsah953_10.jpg Foto: Obec Rosina

Redakcii SP 21 sa od miestnych obyvateľov podarilo zistiť aj to, že keď stavebníci začali asfaltovať prvú časť miestnej komunikácie, neznámy muž úmyselne jazdil so svojím SUV vozidlom po horúcom asfalte a následne zaparkoval aj na novo-vybudované parkovisko, ktoré je spevnené zámkovou dlažbou, čím aj tú úmyselne znehodnotil.

„A most, keď zabetónovali, tak do pár hodín niekto po ňom prebehol, hoc to bolo zahradené a oplotené. Jeden pán z firmy, ktorá to opravuje, bol ochotný aj po práci tam odbehnúť a hrabličkami zarovnať. No keď išiel o pár hodín z mesta, tak sa zastavil to pozrieť a bolo to znovu dodupané,“ uviedol o neznámom páchateľovi pre našu redakciu obyvateľ obce Rosina pri Žiline.

obsah953_11.jpg Foto: Obec Rosina

obsah953_12.jpg Foto: Obec Rosina

Ak disponujete užitočnými informáciami, ktoré by obci Rosina pomohli s identifikáciou neznámeho páchateľa, ktorý úmyselne znehodnocuje rekonštrukciu miestneho mosta, môžete sa obrátiť prostredníctvom mailu na našu redakciu - juliana.krculova@sp21.sk , obec Rosina - info@obecrosina.sk alebo kontaktovať príslušníkov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na známom telefónnom čísle 158.


Súvisiaci článok
Nad pálenicou v Rosine pribudla ďalšia čierna skládka (FOTOGALÉRIA + ROZHOVOR)
Čítajte viac >


Súvisiaci článok
Kto môže za to, že voda v Rosine spôsobila škody?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť